Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozluyaka dizisinde yeni bir süreç başladı, artık ittifaklar dönemi!

Tozluyaka dizisinde yeni bir süreç başladı, artık ittifaklar dönemi!

tarafından ker_def

Tozluyaka dizisinde artık daha da zor bir süreç başladı! Fox TV ekranlarında izleyicilerle pazar akşamları buluşmakta olan Tozluyaka dizisinin, gün değiştirmesinin ardından izleyicilerden tepkiler gelmişti. İlk başta pazartesi akşamları yayınlanan dizi, Yasak Elma’nın geri dönecek olması nedeniyle Pazar günlerine alındı. Ancak şimdi de 18 Eylül Pazar akşamı başlayacak olan Yargı ile Teşkilat dizileri nedeniyle bir tedirginlik oluştu.

Dizinin hayranları Pazar akşamları iki etkili dizinin tekrar izleyicileri ile buluşmasının ardından Tozluyaka’nın hızlı bir reyting kaybı yaşamasından korkuyor.10 bölümü yayınlanan ve izleyici sadakatini de oluşturmaya başlayan Tozluyaka’nın yeni bölümlerinin de çok heyecanlı geçeceğine yönelik işaretler var.

Tozluyaka dizisinde yeni bir süreç başladı, artık ittifaklar dönemi! 7

Dizinin 11 Eylül Pazar günü saat 20.00’da ekrana gelecek olan 11. bölümünde neler yaşanacağı da ortaya çıktı. Kenan’ın masum olduğu anlaşıldıktan sonra Cemre için daha zor günler geliyordur. Birisi yeni bir oyun kurmuştur ve bu defa korkma sırası Cemre’dedir.

Son yaşanan olaylar ve Cemre üzerine şüpheler yeni ittifakları da beraberinde getirir. Hedef aynı ama yol arkadaşları başkadır artık Tozluyakalılar için.

Geçmişten gelen eski bir dost da bu oyuna dahil olur. Çünkü onun da yarım kalmış bir hesabı vardır. Kartlar baştan dağıtılmıştır ama bu defa herkesin eli kanlıdır.