Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı ve Özge Yağız başardı, sırada Sıla Türkoğlu var!

Hazal Subaşı ve Özge Yağız başardı, sırada Sıla Türkoğlu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Günlük dizilerde popüler olan ve sonrasında ana akım televizyon kanallarındaki dizilere geçiş yaparak isimlerini parlatan isimler arasında Hazal Subaşı ve Özge Yağız öne çıkıyor… Adını Sen Koy dizisiyle büyük beğeni toplayan Hazal Subaşı, ardından birbirinden çok farklı dizilerde çok etkili performanslar ortaya koydu ve Çukur dizisi ile birlikte de popülerliğin zirvesine çıktı. Hazal Subaşı son dönemde Kasaba Doktoru dizisiyle oyunculuk macerasına devam ediyor.

Adını Sen Koy dizisinde Zeliha karakteri ile setlere adım atan Özge Yağız da, bir başka günlük dizi olan Yemin’deki Reyhan performansı ile popüler olmuştu. İki sezon yer aldığı diziden ayrıldıktan sonra ana akım televizyon kanallarındaki iddialı projelerde izlediğimiz Özge Yağız, kariyerinde büyük bir sıçrama yaptı. Son dönemde Baba isimli Show TV dizisiyle gündemde olan oyuncu, kariyerinde en popüler olduğu dönemi yaşıyor.

Sıla Türkoğlu ise Yemin isimli günlük dizideki Suna karakterinin ardından, Emanet isimli günlük dizideki Seher karakteri ile büyük popülerlik yaşadı. Sosyal medyada hayranlarının müthiş desteği ile gündemden hiç düşmeyen oyuncu, son dönemde en çok konuşulan kadın oyuncular arasında da bulunuyor.

Sıla Türkoğlu, iki sezon başarıyla yer aldığı Emanet dizisinden ayrılarak kimilerine göre büyük bir risk aldı. Ancak hayranları bu kararını destekleri ve oyuncu da artık yeni projelerle daha iddialı şekilde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazır.

Hazal Subaşı ve Özge Yağız başardı, sırada Sıla Türkoğlu var! 4

Basına yansıyan haberlerde Kızılcık Şerbeti isimli yeni Show TV dizisinde yer alması beklenen Sıla Türkoğlu için kariyerinde bambaşka bir dönem başlıyor.

Hazal Subaşı ve Özge Yağız gibi günlük dizilerde parlayan ve sonrasında ana akım televizyon kanallarının iddialı projelerine geçiş yapan oyuncular arasına Sıla Türkoğlu da katılmış oldu.

Yasak Elma dizisinin senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün birlikte kaleme aldığı ve Gold Film imzasını taşıyan Kızılcık Şerbeti dizisinin güçlü bir hikayesi bulunuyor.

İki aile arasındaki büyük mücadeleyi anlatan hikayesinin yanı sıra toplumsal konularda duyarlılık sergileyen bir senaryo ile yola çıkacak olan Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizi, Sıla Türkoğlu’nun kariyeri adına da bir büyük sıçrama şansı sunacak gibi gözüküyor.

Sıla Türkoğlu, kendisi gibi günlük dizilerde parlayan ve sonrasında zorlu rollerin altından kalkan Hazal Subaşı ve Özge Yağız’ın izinde adım adım popülerliğinin zirvesine doğru ilerliyor.

Oyuncunun yeni dizideki performansı ve karakteri merakla beklenirken, hayranlarının oluşturacağı sosyal medya etkileşimi oyuncuyu yeni sezonda gündemde tutacak gibi gözüküyor.