Ana sayfa Dizi Fragmanları Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’yü bir araya getiren Kusursuz Kiracı ilk tanıtımıyla şaşırttı!

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’yü bir araya getiren Kusursuz Kiracı ilk tanıtımıyla şaşırttı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerini paylaştığı Kusursuz Kiracı isimli dizinin çekimlerine çok uzun süre başlanmış, setten ilk fotoğraflar gelmişti. Ancak bir daha diziden haber alınamamıştı. Beklenen haber nihayet Fox TV’den geldi. Kusursuz Kiracı ilk tanıtımıyla izleyiciyi etkisi altına aldı.

Fox TV’de yayınlanacak Kusursuz Kiracı’nın ilk başlarda bir yaz dizisi olacağı duyurulmuştu. Ancak yaz neredeyse sona ermek üzere olmasına rağmen dizi hala yayınlanmadı. Herkes dizinin akıbetini merak ediyordu.

Ancak Fox TV, Kusursuz Kiracı’nın ilk tanıtımını nihayet paylaştı. Tanıtımı paylaşırken de şöyle yazdı: ““Bir cinayeti nasıl çözersin?” ???? Yeni dizimiz #KusursuzKiracı yakında FOX’ta.” Yani Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’yü çok farklı bir hikayede başrole getiren Kusursuz Kiracı’yı izlemeye çok az kaldı.

Bu arada dizinin ilk tanıtımı da büyük ses getirdi. Tahminlerin aksine romantik komedi değil bir gerilim dizisi olduğu ortaya çıkan Kusursuz Kiracı herkesi ters köşeye yatırmasıyla şaşırttı. Son derece ilgi çekici olan tanıtım diziyle ilgili merakları da artırdı.

Kusursuz Kiracı dizisi, bu yazın dikkat çeken projelerinden birisi olacağı şeklinde gündeme gelmekteydi. Konusu ve oyuncuları itibariyle konuşulmaya başlanan dizi, yaz sezonu gelmesine ve yazlık diziler birer birer yayına başlamasına karşın hala ekranda yok! Üstelik çekimlerinin başladığı da oyuncuların sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla öğrenilmişti.

Bir apartmanda geçen hikayesi ile Kusursuz Kiracı merakla bekleniyor. Dizide Dilan Çiçek Deniz’i Mona isimli genç bir gazeteci olarak izleyeceğiz. Serkay Tütüncü ise Yakup karakteri ile yine gazeteci rolüyle ekrana gelecek.