Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı’nın büyük başarısı! Günlük dizi ile tanındı, şimdi Diriliş Osman’da Burak Özçivit’in partneri oldu!

Hazal Subaşı’nın büyük başarısı! Günlük dizi ile tanındı, şimdi Diriliş Osman’da Burak Özçivit’in partneri oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında başlayan Adını Sen Koy dizisinde Zehra karakteri ile tanınan Hazal Subaşı, kariyer basamaklarını hızlı adımlarla çıkıyor!

Genç oyuncu, TRT’den Star’a transfer olan günlük diziden geçtiğimiz yaz sezonunda ayrılmış ve Kanal D’nin ömrü kısa süren Bir Umut Yeter dizisinde Tolgahan Sayışman ve Esra Bilgiç ile kamera karşısına geçmişti.

Sonrasında bu sezon TRT’nin Halka dizisinde bir polisi oynamıştı. Hazal Subaşı’nın ismi şimdi Diriliş Ertuğrul’un ardından yeni sezonda Diriliş Osman adıyla yayınlanacak dizide Burak Özçivit’in partneri olarak geçiyor.

Halka dizisinde 19 bölüm oynayan Hazal Subaşı’nın bu yükselişi büyük dikkat çekiyor.

Diriliş Osman dizisiyle ismi anılmaya başlayan Hazal Subaşı, oyunculuk konusunda hızlı adımlarla yürümeye başladı.

Hazal Subaşı'nın büyük başarısı! Günlük dizi ile tanındı, şimdi Diriliş Osman'da Burak Özçivit'in partneri oldu! 7

Ekim ayında başlaması beklenen projede Özçivit ile başrolde yer alacak olan Hazal Subaşı’nın, kariyerinde bu dizi büyük bir rol oynayacak gibi görünüyor.

Günlük bir diziden prime time dizisine geçen Hazal Subaşı, çok kısa bir sürede kendisini ispat etmeyi başardı ve şimdi önemli bir dönem projesinde ismi geçiyor.

Subaşı’nın hayranları bu habere çok sevindi. Sosyal medyadan da oyuncuya destek mesajları yağıyor.

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen Hazal Subaşı, Elidor Miss Turkey yarışmasında 2016 yılı finalisti olması ile dikkatleri çeken bir isim.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Halkla İlişliler ve Reklamcılık bölümünde eğitimgörmekte olan Hazal Subaşı, “Adını Sen Koy” dizisi ile ilk defa bir dizide başrol oynadı.

Hem oyunculuk performansıyla hem de güzelliğiyle dikkat çeken Hazal Subaşı son olarak Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Bir Umut Yeter dizisinde rol almıştı. Genç oyuncu son olarak Halka dizisinde Bahar karakterini canlandırdı.

.