Ana sayfa Dizi Haberleri Hazar Ergüçlü’nün etkileyici dansı ve Gemileri Yakarım şarkısı sosyal medyanın gündeminde!

Hazar Ergüçlü’nün etkileyici dansı ve Gemileri Yakarım şarkısı sosyal medyanın gündeminde!

tarafından ker_def

Yeni dizi İnci Taneleri yakında izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini yazdığı ve başrolünde yer aldığı dizinin fragmanı büyük ilgi çekti.

Hazar Ergüçlü’nün pavyondaki dansçı kadın rolüyle izleyicileri şaşırttığı görüntüler çok konuşuldu. Sosyal medya ortamında oyuncunun Ankara havası eşliğindeki dansı çok etkileyiciydi.

Pavyon ortamının izleyicilere yansıtıldığı, Hazar Ergüçlü’nün de pavyondan dans eden kadın figürünü çok etkili bir şekilde ortaya koyduğu fragman sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Dilber karakteri ile izleyeceğimiz Hazar Ergüçlü, kıvrak dans hareketlerinden bir hayli başarılıyken, aynı zamanda alımlı görüntüsüyle de hayranlarını etkiledi. Oyunculuk performansını bu kadar gerçeğe yakın sergilemesi ile takdir de alan Hazar Ergüçlü’nün son günlerde sosyal medyanın zirvesinde olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri dizisi daha yayına girmeden ekrana gelen tanıtımları ile gündeme olmaya devam ediyor.

Dizinin ikinci tanıtımı olan “Dilber” fragmanı ise Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansının yanı sıra Sincanlı Erkal’ın “Gemileri Yakarım” parçası ile de dikkatleri üzerine çekti.

Yılbaşından hemen önce ekrana gelen tanıtım kısa sürede YouTube, Instagram, Facebook başta olmak üzere birçok sosyal mecrada 26 Milyon ’un üzerinde izlenerek bir rekora imza attı.

Diziye dair merakın iyice arttığı şu günlerde Sincanlı Erkal olarak dikkatleri üzerine çeken sanatçı Erkal Sonel o şarkının hikayesini Kanal D Haber’e anlattı.

Gemileri Yakarım’ın tüm Türkiye’nin diline düştüğünü ifade eden Erkal Soner duygularını şu sözlerle ifade etti:

Hazar Ergüçlü'nün etkileyici dansı ve Gemileri Yakarım şarkısı sosyal medyanın gündeminde! 7

“Ben bile şok oldum. Şarkı bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. Herkesin diline düştü. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı. Gerçekten arayan arayana… Hollanda’dan, Belçika’dan, Danimarka’dan… Her yerden mesaj ve telefonlar geliyor.”

Çekimlerin 10 saat sürdüğüne de değinen ünlü şarkıcı, “Aslında her şey bir anda sahnede gelişti. Çekimler yaklaşık 10 saat sürdü ve 10 saat boyunca canlı canlı çaldık” şeklinde konuştu.

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor.

Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

İnci Taneleri dizisi yüreğe dokunan hikayesiyle yakında Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.