Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Motan, Kırgın Çiçekler dizisinden kalan arkadaşlarından kopamıyor!

Hazar Motan, Kırgın Çiçekler dizisinden kalan arkadaşlarından kopamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 Ankara doğumlu olan Hazar Motan, son dönemin öne çıkan genç oyuncularından birisidir. 2014 yılında başladığı dizi yolculuğunda Kırgın Çiçekler’de canlandırdığı Cemre karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Hazar Motan, son dönemde Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisinde canlandırdığı Fındık Hatçe karakteri ile de oyunculuk yolculuğuna devam ediyor. Onedio’nun youtube programına katılarak hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, youtube’da çok fazla dolaştığını ve iki üç saatini bu mecrada geçirebildiğini anlattı.

Hayatta kuralları olduğunu ve bunları aşmadığını anlatan oyuncu, küçüklüğünden bu yana tırnak yeme hastalığının olduğunu ve bundan vazgeçemediğini itiraf etti.

Oyuncu, “Elim ağzımdadır, ona engel olamıyorum. Streslendiğim zamanlarda, tedirgin olduğum zamanlarda oynama halim var, utanarak söylüyorum” ifadesini kullandı.

Hazar Motan, gece uyumadan önce bir dizi izlediğini ayrıca uykuya geçmeden önce de kitabından 10 sayfa kadar okuduğunu belitti. Oyuncu, meyveli yoğutları olduğunu ve bunları da yemeden yapamadığını söyledi.

Kırgın Çiçekler dizisinin kendisi için çok güzel bir iş olduğunu anlatan oyuncu, “Okul gibiydi, çok şey öğrendim. Çok güzel arkadaşlıklar edindim” diye konuştu.

Hazar Motan, Kırgın Çiçekler dizisinden kalan arkadaşlarından kopamıyor! 8

Dizide yakınlaştığı arkadaşları olarak Nil Keser, Naz Çağla Irmak ve Aleyna Solaker’in isimlerini sayan oyuncu, onlarla aktif şekilde görüştüklerini belirtti.

Canlandırdığı her karakter ile bir bağ kurması gerektiğini anlatan oyuncu, Kanunsuz Topraklar’daki Fındık Hatçe karakteri ile bir bağ kurduğunu da anlattı.

Hazar Motan, Kırgın Çiçekler dizisinden kalan arkadaşlarından kopamıyor! 9

Hazar Motan, aynı zamanda resim de yaptığını ve bir gün resimlerini sergilemeyi düşündüğünü söyledi.

Bugüne kadar hep televizyon dizilerinde rol alan oyuncu, bir dijital projede de olmak istiyor.