Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler ile parlayan Hazar Motan için Veda Mektubu dizisi ilaç gibi gelecek!

Kırgın Çiçekler ile parlayan Hazar Motan için Veda Mektubu dizisi ilaç gibi gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Hazar Motan, sadece Kırgın Çiçekler isimli unutulmaz dizisindeki Cemre karakteri ile akıllara yazıldı. Başka projelerde de yer almış olsa da Hazar Motan’ın kariyerinde öne çıktığı bir başka yapım olmadı.

2018 yılında sadece 4 bölüm süren Can Kırıkları dizisinin ardından uzun süre ekranda yer almayan oyuncu, 2021 – 2022 sezonunda Kanunsuz Topraklar isimli dram yapımında Hatçe karakterini canlandırdı. Oyuncu 16 bölüm süren dizinin hikayesinde dikkat çekmiş olsa da fazlaca öne çıkma fırsatı bulamadı.

2023 yılının önemli yapımlarından birisi olması beklenen Kanal D’nin Veda Mektubu isimli projesinde ismi başrolde yazmasa bile Hazar Motan’ın öne çıkabilecek bir fırsat yakaladığı gözüküyor.

Özellikle de Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi tecrübeli isimlerle aynı sette bulunmak genç oyuncular adına bulunmaz bir fırsat olacak.

Dizinin başrolünde yer alan Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım kadar, bir başka genç oyuncu Hazar Motan için de Veda Mektubu dizisinin kariyerinde büyük bir sıçrama yapma fırsatı sunması bekleniyor.

Genç oyuncuların güçlü dram dizisindeki performansları bu yıl çok konuşulacak konulardan birisi olacaktır.

Beste karakterinde izleyeceğimiz Hazar Motan da hayran kitlesini genişletmek ve oyunculuk deneyimini yenilerini eklemek için Veda Mektubu dizisini bir fırsata çevirebilir.