Ana sayfa Sosyal Medya Hazım Körmükçü setlere Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile döndü!

Hazım Körmükçü setlere Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1956 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hazım Körmükçü, tiyatrocu bir aileden geliyor… Tiyatro, sinema ve dizilerde uzun yıllardır farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda çok etkili bir diziyle yeniden ekranlarda yer alacak.

Bugüne kadar dizi setlerinde birbirinden farklı rollere başarıyla hayat veren usta oyuncu, son dönemde dizilerde kısa süreler yer aldı. 2017 yılından bu yana Cennet’in Gözyaşları, Söz, Afili Aşk ve Kuruluş Osman dizilerinde izlediğimiz Hazım Körmükçü, yeni sezonda atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizisine katıldı.

Üst üste yer aldığı sinema filmleriyle de son dönemi iyi değerlendiren oyuncu, yedinci sezona başlayacak olan atv dizisinin büyük değişim geçiren yeni isimlerinden birisi olacak.

Çekimleri başlanan dizide İdris karakterinin yeğeni Barış olarak izleyeceğimiz Hazım Körmükçü, yeteneklerini mafya dizisinde sergileyecek.

Barış karakteri uzun yıllar Hollanda’da yaşadıktan sonra tekrar ülkeye dönen Karadenizli bir ailenin oğlu olarak senaryoda yer alıyor.

atv dizisi bu sezon hikayesinin büyük değişime uğraması ile dikkatleri çekecek. 10’dan fazla yeni karakterin yer alacağı diziye birçok ünlü isim katıldı. Hazım Körmükçü’nün yanı sıra atv dizisinde yer alan ünlü oyuncular şöyle: “Uğur Yücel, Levent Ülgen, Servet Pandur, Ragıp Savaş, Tardu Flordun, Erem Vurdem, Burcu Binici, Alara Turan, İlker Aksum.”