Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu 10 Kasım 25. yeni bölüm iptal edildi! Hekimoğlu neden yayınlanmıyor?

Hekimoğlu 10 Kasım 25. yeni bölüm iptal edildi! Hekimoğlu neden yayınlanmıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerinde koronavirüs felaketi bitmek bilmiyor… Yoğun bir çalışmanın yapıldığı, mesafenin korunamadığı, oyuncuların maskesiz sahnelerde yer almak durumda kaldığı dizi setlerinde koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor.

Aşk 101 dizisinde Kubilay Aka, Alina Boz ve İpek Filiz Yazıcı’nın virüse yakalandığının ortaya çıkması ile birlikte birçok setten benzer haberler geldi. Blu TV’deki Saygı dizisinden kötü haberler geldi, set durdu. Yarım Kalan Aşklar dizisinin set ekibinde koronavirüs görüldü.

Son dönemde Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen’in koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Gönül Dağı dizisinde Gülsim Ali hastalığı atlattı. Ali Düşenkalkar ve set ekibinden 39 kişinin daha virüse yakalandığı belirlendi.

Koronavirüs salgınının birçok farklı dizide de set ekibini etkilediği biliniyor. Sağlık önlemleri tüm setlerde alınıyor ama bu durum koronavirüsü engellemekte artık o kadar da büyük bir güvence değil. Tüm bu şartlara rağmen çekimler devam ediyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bunun beklenen bir durum olduğunu köşesinde yazdı. Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen’in hastalığa yakalanması nedeniyle setin 1 hafta ara verildiğini yazdı.

Hekimoğlu 10 Kasım 25. yeni bölüm iptal edildi! Hekimoğlu neden yayınlanmıyor? 7

Kanal D’nin yayın akışına bakıldığında da Hekimoğlu dizisinin 10 Kasım Salı akşamı yayınlanmayacağını, Maymunlar Cehennemi Savaş isimli filmin Hekimoğlu dizisinin yerine konulduğunu görebilirsiniz.

Timuçin Esen’in rahatsızlanması dizinin 1 hafta rötar yapmasına yetti. Peki ya birçok yapımın stoklu çalışma düzenine ne oldu? Anlaşılan bunu sağlamak o kadar da kolay değil.

Sinema Emekçileri Sendikası en az 10 dizi ve film setinde koronavirüsün görüldüğünü de duyurdu.