Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde hayrete düşüren yeni karar!

Menajerimi Ara dizisinde hayrete düşüren yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranlarında devam eden ve bu sezonun en ilgi çeken projelerinden olan Menajerimi Ara, gün değişikliğinden sonra kendisini bulmuştu.

Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu ve Deniz Can Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı diziye, birçok ünlü konuk oldu. Ayrıca Burak Tozkoparan’dan sonra Serhat Teoman da daimi oyuncular arasına katılarak dizi renklendirildi.

Her bölümde yeni bir ünlü ismin hikayede yer alması ile dinamizmini hiç bozmayan, izleyicilerine keyifli bir menajerler ve oyuncular dünyasından kesitler sunan yapımda bir ilk yaşanacak.

Daha önce dizide konuk olarak yer alan şarkıcı İrem Derici’nin bir kez daha konuk edilmesi kararı alındı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, İrem Derici’nin büyük ilgi görmesi sonucu böyle bir karar alındığı ortaya çıktı.

Menajerimi Ara dizisinde hayrete düşüren yeni karar! 7

Ünlü şarkıcı dizide iyi performans sergilemiş ve izleyicinin aklında iz bırakmıştı. İrem Derici’nin oyunculuk konusunda da yetenekli olduğunu düşünen hayranları, bu sürpriz karar ile çok mutlu olacaktır.

“Menajerimi Ara’da kendisini bile oynamayanlar var” diye bir söz de söyleyen İrem Derici, aykırı çıkışlarını bu iş için de sergilemişti.

İrem Derici’nin ikinci gelişi, Hande Ataizi’nin tuvalet penceresine sıkışması olayından esinlenmiş. 15 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan 13. bölümden ön izleme yayınlandı. İrem Derici, “Yüce Rabbim resmen tarih tekerrürden ibaret” diyerek da aslında bu olaya gönderme yapacak.