Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu başlıyor, Zeynep konusu öne çıkıyor!

Hekimoğlu başlıyor, Zeynep konusu öne çıkıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu, 14 bölüm ekrana geldiği ilk sezonu başarıyla tamamladı. Dizi 1 Eylül itibariyle yeniden izleyicisi ile buluşuyor. Yeni sezon yine renkli ve heyecanlı geçecek. Diziye katılacak olan Belçim Bilgin, Ateş Hekimoğlu karakterinin eski eşine hayat verecek.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 15. yeni bölümünden ilk detaylar ortaya çıktı. Ateş’in Zeynep’i geri döndürmeye ikna süreci bir hayli zorlu olacak. Damla Colbay’ın dizide daha çok öne çıkacağı bir bölüm izleyicileri bekliyor… Diğer detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Zeynep’in istifasıyla birlikte Ateş’in ekibinde boşluk olmuştur. Ateş ise ekibe yeni birini almak yerine Zeynep’i döndürme çalışmalarına başlar. Bu yüzden de ekip için seçilen tüm adayları tek tek eler. Bu arada yine karmaşık bir vaka Hekimoğlu’nu bekler…

Hekimoğlu başlıyor, Zeynep konusu öne çıkıyor! 8

Zeynep’in istifasıyla birlikte Ateş’in ekibinde boşluk olmuştur. Ateş ise ekibe yeni birini almak yerine Zeynep’i döndürme çalışmalarına başlar.

Bu yüzden de ekip için seçilen tüm adayları tek tek eler. Bu arada yine karmaşık bir vaka Hekimoğlu’nu bekler…

Hekimoğlu başlıyor, Zeynep konusu öne çıkıyor! 9

Hekimoğlu 1 Eylül Salı 20.00’de Kanal D’de!