Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Dolunay doğru seçim mi? İyi Günde Kötü Günde tartışması!

Ozan Dolunay doğru seçim mi? İyi Günde Kötü Günde tartışması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star’da yayınlanacak olan yeni dizi ‘İyi Günde Kötü Günde’, çok yakında seyircisi ile buluşacak. Yapımına O3 Medya’nın imza attığı ve başrollerinde; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı “İyi Günde Kötü Günde” dizisinin yayınlanan fragmanları beğeni topluyor…

Sosyal medyaya dizi ile ilgili yansıyan yorumlarda başrol oyuncularının ağırlığı dikkat çekiyor. “Cenk’ten sonra sar yaramızı Ozan” diye mesaj bırakan dizi hayranları, genç oyuncudan beklentilerinin yüksek olduğunu belirtiyor.

Elçin Sangu’nun yeni imajı de beğeni topladı ve oyuncunun yeniden romantik komediye dönüşünden de hayranları çok memnun.

Ozan Dolunay doğru seçim mi? İyi Günde Kötü Günde tartışması! 8

“Elçin ve Ozan birbirlerine yakışıyorlar bence, uyumlu olmuş. Bol reytingli olur inşallah” diye mesaj bırakan bir izleyici, düşüncesini aktardı. Kimi hayranlar ise Elçin ile Ozan Dolunay ikilisini değil de Yasemin Allen – Ozan Dolunay çiftini daha da çok beğendiklerini belirtiyor.

Ozan Dolunay doğru seçim mi? İyi Günde Kötü Günde tartışması! 9

Özellikle Ozan Dolunay’ın Zalim İstanbul’dan sonra İyi Günde Kötü Günde dizisinde Cenk Karaçay karakterinden nasıl sıyrılacağı ve yeni rolünü canlandırırken izleyiciyi ikna edip edemeyeceği de merak konusu oldu.

Kimi dizi hayranları ise Ozan Dolunay’ın her iki oyuncu ile de uyumlu olmadığı görüşünü savunuyor. Dizi başladığı zaman bu konu daha net bir şekilde ortaya çıkacak.