Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden iki güzel gelişme!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden iki güzel gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 5 sezon boyunca ekranda adeta fırtına estirdi. Birçok oyuncunun yer aldığı dizide Oktay Kaynarca, Hızır Çakırbeyli karakteri ile bir kez daha fenomen oldu…

Daha önce Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır olarak akıllara yazılan Oktay Kaynarca, büyük bir hayran kitlesi ile dizinin büyük bir yükünü omuzlarında taşıyor. Dizinin 6. yeni sezonu ile ilgili gelişmeler üst üste yaşanıyor.

Geçtiğimiz hafta dizinin afiş çekimleir yapıldı. Oktay Kaynarca’nın yanı sıra; Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sanem Çelik ve Ceren Benderlioğlu çekimlerde yer alan isimler oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre, ekip önümüzdeki günlerde 6. sezon çekimleri için sette bir araya gelecek. Ayrıca bir başka sürpriz ise Kimsesiz Doğan olarak dizide yer alan Ali Sürmeli’nin yapımdaki rolüne devam edeceği ortaya çıktı.

Ali Sürmeli’nin pandemi nedeniyle ayrılık yaşadığı ama 6. sezonda yeniden dizi ekibi ile bir arada olacağı belirtiliyor.

Dizinin 166. yeni bölümünde bir kadın karakterin ölebileceği belirtilirken, yeni isimler de diziye katılacak.