Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisi 2. sezon başlama tarihi ve değişimin ayak sesleri!

Hekimoğlu dizisi 2. sezon başlama tarihi ve değişimin ayak sesleri!

tarafından ker_def

Hekimoğlu ikinci sezona başlıyor! Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi 01 Eylül Salı akşamı yeni
bölümleriyle izleyici ile buluşuyor… İlk sezonu ile büyük beğeni toplayan Hekimoğlu dizisinin, ikinci sezon çekimleri bir süredir devam ediyor… Dizinin ekibine 15. bölümle birlikte Belçim Bilgin katılacak ve değişimin de ayak seslerinden birisi ünlü oyuncu olacak. Hatırlanacağı üzere Vahap karakteri ile dizide konuk oyuncu olan Güven Kıraç, 14. bölümde ayrılmıştı.

Kanal D’nin sevilen dizisinin Eylül ayı ile birlikte izleyicilerin karşısına çıkması önemli bir karar oldu. Zira tatil dönemi geride kaldı ve Eylül ayı ile birlikte birçok dizi izleyicisi ile buluşmaya başlıyor… 1 Eylül’de 15. yeni bölümü yayınlanacak olan Hekimoğlu’nda Ateş’in Zeynep’i geri dönmeye ikna çabaları dikkat çekecek. Zeynep, bir hayli nazlanıyor ama sonunda işine geri dönüyor.

Hekimoğlu dizisi 2. sezon başlama tarihi ve değişimin ayak sesleri! 9

Hekimoğlu dizisinin ikinci sezonundan ekrana yansıyan fragmanlar ve fotoğraflar ilgi ile takip edildi. İzleyiciler, dizinin yeni bölümleri için de büyük beklenti içinde…

Hekimoğlu dizisi 2. sezon başlama tarihi ve değişimin ayak sesleri! 10

Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı, dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edinen House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu’nun yeni sezon yayın tarihi belli oldu.

Hekimoğlu dizisi 2. sezon başlama tarihi ve değişimin ayak sesleri! 11

01 Eylül Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizinin yeni sezon tanıtımları da oldukça konuşuldu. Sadık bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin 15’inci bölümünde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Hülya Gezer ve Semih Bağcı oturuyor.

Hekimoğlu, yeni bölümü ile 01 Eylül Salı akşamı Kanal D’de…