Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat 3 Eylül’de başlıyor! Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ikilisi izleyiciyi büyüleyecek!

Yeni Hayat 3 Eylül’de başlıyor! Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ikilisi izleyiciyi büyüleyecek!

tarafından ker_def

“Yeni Hayat”ın yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin yeni dizisi 03 Eylül Perşembe akşamı başlıyor… Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı Yeni Hayat, 03 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Kanal D’nin Mart ayından bu yana gündeminde olan Yeni Hayat dizisi nihayet ekrana gelecek. Dizinin yayına başlamasından önce elde çok sayıda hazır bölüm bulunduğu biliniyor. Pandemi nedeniyle tedbirli ilerleyen Yeni Hayat dizisinde Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk uyumu merak konusu olmuştu. Yayınlanan fragmanlarda iki ünlü ismin birbirleri ile enerjilerinin tuttuğu görülüyor. İzleyiciler bu ikiliyi beğendi ve dizinin başlaması da sabırsızlıkla bekleniyor.

Yeni Hayat 3 Eylül'de başlıyor! Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ikilisi izleyiciyi büyüleyecek! 10

Bir başka dikkat çeken ayrıntı ise Serkan Çayoğlu ile Nilperi Şahinkaya’nın da çok iyi bir dizi çifti olduğu gerçeği… Fragmanlara ve fotoğraflara yansıyan detaylara bakılır ise bu ikili çok sevilecek.

Yeni Hayat 3 Eylül'de başlıyor! Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ikilisi izleyiciyi büyüleyecek! 11

Peki Yeni Hayat nasıl bir dizi? İşte detaylar: Dizide, Adem Şahin (Serkan Çayoğlu), eşi Nevin (Nilperi Şahinkaya) ve kızı Ece’den (Nisa Sofya Aksongur) oluşan çekirdek ailesini geçindirmek için iş bulmak zorundadır. Ancak eski bir bordo bereli için bu o kadar da kolay değildir.

Yeni Hayat 3 Eylül'de başlıyor! Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ikilisi izleyiciyi büyüleyecek! 12

Zengin iş adamı Timur Karatan’ın (Tayanç Ayaydın) eşi Yasemin Karatan’ın (Melisa Aslı Pamuk) koruma görevini üstlendiğinde olaylar farklı şekilde gelişecektir.

Genel hikayesini Elif Usman’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Başak Soysal ve Cem Özüduru yaptığı dizinin yapımcılığını Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan üstleniyor.

Yeni Hayat 3 Eylül'de başlıyor! Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ikilisi izleyiciyi büyüleyecek! 13

Başrolleri kadar hikayesi ile de izleyicinin merakla beklediği Yeni Hayat, 03 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…