Ana sayfa Sosyal Medya İyi Günde Kötü Günde dizisinde Elçin Sangu hayranlarını mest etti!

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Elçin Sangu hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

Star TV’nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde, yakında ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni fragmanı da yayınlandı ve izleyicilerden büyük beğeni topladı. Kiralık Aşk’tan sonra Çarpışma dizisiyle ekrana dönen Elçin Sangu, hayranlarının tam da beklentilerini karşılayamamıştı.

İyi Günde Kötü Günde ise bir romantik komedi yapımı, yani tam da Elçin Sangu’nun kendisini göstereceği bir proje oldu. Zalim İstanbul’un Cenk’i Ozan Dolunay ile Yasemin Allen’in de başrolünde yer aldığı dizi heyecanla bekleniyor…  Hem imajıyla hem de dizinin fragmanlarına yansıyan halleri ile Elçin Sangu daha dizi başlamadan takipçilerinden büyük beğeni aldı. Oyuncunun ekrana yeniden romantik komedi ile dönüşü de iyi bir karar olarak görünüyor.

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Elçin Sangu hayranlarını mest etti! 9

Star’da yayınlanacak olan yapımını O3 Medya’nın üstlendiği yeni dizi ‘İyi Günde Kötü Günde’, çok yakında seyircisi ile buluşacak. Başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in paylaştığı dizinin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin ilk bölümünden görüntülerin yer aldığı tanıtım büyük merak uyandırdı. İlk bölümden tüyolar veren tanıtım, yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Elçin Sangu hayranlarını mest etti! 10

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen)…

Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözebilene aşk olsun.

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Elçin Sangu hayranlarını mest etti! 11

Güçlü oyuncu kadrosu, sımsıcak hikayesi ile “İyi Günde Kötü Günde” yakında Star’da…