Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz imzayı attı ama Rekabet dizisi için belirsizlikler çok!

Pınar Deniz imzayı attı ama Rekabet dizisi için belirsizlikler çok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Vatanım Sensin dizisindeki Yıldız karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Başarılı performansı ile farklı projelerde yer alarak ününe ün katan Pınar Deniz’in yeni dizisi de merak ediliyordu.

En son Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde rol alan ve hayranlarının da televizyona yapacağı yeni dizisini çok merak ettikleri Pınar Deniz, yapım firması ile sözleşme imzaladı. Rekabet dizisi için hazırlıklar yapılıyor ama bazı belirsizlikler de var… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Pınar Deniz ile birlikte başrolde yer alacak olan Kaan Urgancıoğlu, prensip olarak rolü kabul etti ancak henüz anlaşma imzalanmadı.

Rekabet etkili bir dizi. Senaryosunu Sema Ergenekon yazdı ve izleyicileri şaşırtacak nitelikte bir yapım olarak görünüyor… Rekabet bir hukuk bürosunda geçiyor. İş hayatındaki kıyasıya rekabet ve tutkulu bir aşkı anlatacak olan dizinin hazırlıkları henüz tamamlanmadı.

Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturacağı Rekabet dizisinin Kanal D’de yayınlanması bekleniyor. Ancak henüz bu konu tam olarak netleşmiş değil.

Pınar Deniz imzayı attı ama Rekabet dizisi için belirsizlikler çok! 6

Netleşmeyen bir başka detay ise dizinin yakın zamanda mı başlayacağı yoksa 2021 yılının Eylül ayına mı planlama yapılacağı konusu…

Yakında dizinin akıbeti hakkında detayların netleşmesi bekleniyor. Pınar Deniz hayranları ise heyecanla yeni projeyi bekliyor.

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, Aşk 101 dizisindeki partnerlikleri ile öne çıkmıştı. Rekabet dizisi bu ikilinin daha güçlü bir şekilde farklı bir hikayede yer alacağı için de hayranlar tarafından çok önemli bir yapım olarak kabul görüyor.