Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi reytingler düşünce aşk meşk işlerine mi sarılıyor!

Hekimoğlu dizisi reytingler düşünce aşk meşk işlerine mi sarılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – House MD dizisinden uyarlanan Hekimoğlu dizisi çok iyi ilerlediği bir noktada geçen bölüm reytingleriyle büyük bir düşüş yaşayınca hemen akıllarda soru işaretleri belirdi. Masumlar Apartmanı dizisinin Salı akşamları yayınlanmaya başlaması ile birlikte diğer diziler ciddi sorunlar yaşamıştı. Bir de bunun üzerine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6. sezona başlaması geçen hafta en çok da Hekimoğlu dizisini etkiledi.

Ekranın en farklı projelerinden olan Kanal D dizisi ciddi bir reyting düşüşü yaşayınca eski günlere dönme hevesi bir anda bitti. Hekimoğlu dizisinin reytinglerinin düşmeye devam etmesi ciddi bir sıkıntı olarak yansıyacaktır.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 21. bölümü bu noktada büyük önem taşıyor. 13 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün reytingleri, dizinin geleceği adına önemli bilgiler verecek.

Şayet reytingler yükseliş sergiler ise sorun yok. Eğer daha fazla düşer ise işte o noktara krtik haftalar izleyicileri bekliyor olacak.

Hekimoğlu 21. Bölümden 2. fragman yayınlandı. Hastanede aşk kokusu var! Hekimoğlu ve İpek arasındaki romantizm tansiyonu yükseliyor. İpek’in odasına saklanan Ateş, İpek’e belki de ilk defa iltifatta bulunuyor. Emre ve Zeynep arasında da duygu yüklü bir konuşma gerçekleşiyor.

Peki bu duygusallığın ağırlık kazanması dizi adına olumlu olabilir mi? Yani reytinglerin yükselişi noktasında aşk meşk işlerinin faydası olur mu? Çok net değil, zira izleyici böyle bir beklenti ile dizinin karşısına geçmiyor.

Öte yandan Memoli ve Hekimoğlu tanı konusunda yine karşı karşıya geliyor! Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!