Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel öyle oynadı ki, Şükran Ovalı kendine gelemedi!

Bergüzar Korel öyle oynadı ki, Şükran Ovalı kendine gelemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bergüzar Korel ve Şükran Ovalı, oyun sonrası birlikte kameralar tarafından görüntülendi. Korel’in Kızlar ve Oğlanlar isimli oyunu yeniden sahnelemesine en çok da Şükran Ovalı sevindi.

Arkadaşını bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Şükran Ovalı, çıkışta bir hayli yoğun duygular içindeydi. “Çok güzel bir oyundu. Arkadaşımla tekrar gurur duydum, o kadar iyi oynuyor ki” diyen Şükran Ovalı, çıkışta hala oyunun etkisinde olduğunu ifade etti.

Bergüzar Korel, oyunun iyi geçtiğini belirtti ve “Şu an çok fedakar bir seyirci var. Sonuçta kapalı alana giren, ki her türlü önlem alınmış vaziyette. Gerçekten çok güvenli. Gerçek bir tiyatro seyircisi ile karşı karşıyayız. İnsanlar normal zamana göre daha ürkekler, haklı olarak” dedi.

Herkes gibi kendisinin de tedbirler aldığını belirten Bergüzar Korel hakkında Şükran Ovalı farklı bir detay verdi. Ovalı, “Bergüzar çocukluğundan beri tedbirli. Koronaya hep hazırlıklı yaşadı zaten. Temizliği olsun, derli toplu. Çok tedbirliydi herkes” ifadesini kullandı.

Oyunda sevdiği birilerinin yanında olmasının önemli olduğuna değinen Bergüzar Korel, arkadaşı Şükran Ovalı’nın kendisine güç verdiğine değindi.