Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinde bir ayrılık var ama kimse üzülmedi!

Hekimoğlu dizisinde bir ayrılık var ama kimse üzülmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi, ikinci sezonunda reyting sorunları yaşamaya başladı. İlk sezonu çok başarılı geçen dizi birçok yapım gibi pandemi engeline takılmıştı.

Tüm dünyayı etkileyen bu hastalığın önemli bir yansıması da izleyicilerin dijital platformlara daha fazla yönelmesi ve televizyon ekranında da yapımların reytinglerinin düşüş yaşaması oldu. Hekimoğlu da bu süreçten olumsuz etkilenen yapımlardan birisi.

Dizide bir başka sorun ise kadroya sonradan katılan karakterlerin aslında diziye büyük bir katkı yapmak bir yana, izleyicileri fazlasıyla rahatsız etmesi… Güven Kıraç’ın Vahap karakteri ile ilk sezonda yapıma katıldığını ve izleyicilerin nefret ettiği bir karaktere dönüştüğünü hatırlatalım.

Belçim Bilgin de diziye ikinci sezonda katıldı ve Selin karakteri ile görevini yaptı. Ancak izleyiciler bu karakteri de sevmedi. Geçen Salı günü Timuçin Esen’in koronavirüse yakalanmış olması nedeniyle yayınlanamayan 25. yeni bölüm 17 Kasım’da ekranda olacak.

Ateş’ten beklediği ilgiyi görmeyen Selin’in ayrılacağını söylemesi, izleyicilere bu karakterin diziden çıkacağını düşündürttü. Henüz Belçim Bilgin’in diziye veda edip etmeyeceği net değil ama Selin karakterinin gidişini dört gözle bekleyen bir izleyici grubu var.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Selin iyi ki gidiyorsun, çok mutluyum” diye yorum bırakan birçok izleyici var.