Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’da lafıyla öyle bir dövüyor ki, kılıçtan daha keskin!

Kuruluş Osman’da lafıyla öyle bir dövüyor ki, kılıçtan daha keskin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonuyla yoluna devam eden, atv’nin sevilen dizilerinden Kuruluş Osman, başarılı isimleri de bünyesinde topladı. Burak Özçivit’in kendisini verdiği Osman Bey rolündeki başarısı ikinci sezonda daha çok öne çıkıyor. Bir başka başarılı isim ise Diriliş Ertuğrul’dan bu yana Selcan Hatun olarak hikayede gördüğümüz Didem Balçın…

Dizinin ilk sezonunda da yer alan ve Diriliş Ertuğrul’dan kalan nadir isimlerden olan Didem Balçını, kendisini rolüne o kadar kaptırdı ki, Selcan hatun hayatında önemli bir yer edindi. Riva’da dünya standartlarında hazırlanan platoda yapılan çekimler, oyuncuların rollerine daha iyi girmesini de sağlıyor.

Selcan Hatun da Çarşamba akşamı yayınlanan 33. bölüm ile birlikte yeniden diziye dönerek hayranlarını mutlu etti. Didem Balçın, karakteri ile özdeşleşti ve bu rolü de çok sevdi. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada da Selcan’ın en sevdiği yönüne vurguda bulundu.

Selcan’ın ne olursa olsun hazır oluşu ve kendisini çok iyi ifade etmesini sevdiğini belirten Didem Balçın, “O özdeyişleri ile laflarını sokabilen, kendisini ifade edebilen bir karakter. Ben de o laflarına bayılıyorum. Senaryodaki o laflar, gerçekten inanılmaz beğeniyorum. Onları oynamaktan çok büyük zevk alıyorum” diye konuştu.

Kuruluş Osman'da lafıyla öyle bir dövüyor ki, kılıçtan daha keskin! 7

İzleyicilerin de sosyal medyada yaptığı dönüşlerde Selcan Hatun’un sözlerini çok beğendikleri ve bunları kullandıkları görülmekteydi. Didem Balçın da bunu destekleyen ifadelerde bulundu ve izleyicilerin Selcan’ın laflarını çok sevdiklerini dile getirdi.

Oyuncu, “İzleyici de çok seviyor, o benim birilerini lafımla, başka bir karakteri dövmemi belki de… Bu sezonda da çok koruyucu ve kollayıcı bir Selcan Hatun var. Kimi ne zaman koruyup, kollayacağını bilemeyiz” diyerek ikinci sezondan önemli bir detay da verdi.

Selcan’ın Osman Bey’in yanında olmak üzere değişik karakterlere destek vereceğini veya karşısında durabileceğini ifade eden oyuncu, bu sezon sürprizlerin çok olacağını ifade etti.