Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde büyük darbe, işte karar anı geldi!

Hekimoğlu dizisinde büyük darbe, işte karar anı geldi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin şimdiye kadar 35 bölümü yayınlandı. Dizinin 36. yeni bölümünü ise 9 Şubat Salı akşamı izleyebileceksiniz. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Reytingleri çok da istenilen seviyede olmasa da yine de Kanal D tarafından büyük bir destek gören Hekimoğlu, güçlü hikayelerle ve yüksek oyunculuk performansları ile yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Hekimoğlu dizisinin 36. yeni bölümünde İpek’ten, Hekimoğlu’na büyük darbe geliyor… Yeni gelen bir hasta Ateş’e zor anlar yaşatıyor. Hasta ile ortak noktasını anlayan Ateş ise duruma bu tarafından yaklaşıyor. İpek ise Ateş’in ilaçlarını kesince Ateş kriz geçiriyor!

Hekimoğlu’nun ayrıca zor bir karar vermesi de şart. Orhan’ın gerçekleri Mahir’e anlatmasından sonra Hekimoğlu için zor günler başlar. Rehabilitasyon ve hapishane arasında seçim yapmak zorundadır. Öte yandan herkes Ateş’i açık ettiği için Orhan’a yüklenmektedir.

Ancak Orhan zor da olsa doğru bir karar verdiğini düşünmektedir. En sonunda Hekimoğlu kararını verene kadar ona hasta verilmeyeceği söylenir.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. İşte dizinin 36. bölümünden 2. fragman: