Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde deli eden yeni gelişmeler var!

Hekimoğlu dizisinde deli eden yeni gelişmeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Salı akşamları ekrana getirdiği Hekimoğlu dizisi, ilk sezonuna oranla daha az ilgi çekiyor. Dizinin her yeni bölümü ise farklı olayların yaşandığı ve izleyicisini tatmin eden performanslarla geçiyor… Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başarılı performansları ile Hekimoğlu dizisi ekran yolculuğunu sürdürüyor.

3 Kasım Salı akşamı da dizinin 24. yeni bölümü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Hekimoğlu, kendisini denetleyecek kişiyi öğrenince şok oluyor! İpek’in kendisi için endişelendiğini gören Ateş, bu durumdan çok hoşlanıyor… Ancak İpek, Ateş’in vurdumduymaz tavrına sinirlenecek…

Ateş’in başkaldırısı bu sefer sonuç buluyor ve Ateş’in başı belaya giriyor. İpek kurulun kararını açıklayınca herkes çok şaşırıyor. Kurul, Ateş hocanın bir doktor tarafından denetlenmesine karar veriyor. Yeni patron kim olacak diye beklerken herkesi şaşırtacak bir gelişme yaşanacak.

Memoli ve Ateş arasında neler olacak? Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de! İşte dizinin 24.bölümünden ilk fragman: