Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde ekipte ayrılık mı var?

Hekimoğlu dizisinde ekipte ayrılık mı var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi, bilindiği üzere ABD yapımı House MD’nin uyarlaması… Farklı teması ile izleyicileri kendisine çeken Hekimoğlu dizisinin reytinglerinin bir türlü oturmaması, ikinci sezondaki en önemli sorunu olarak görünüyor.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her yeni bölümü heyecan dolu hikayelerle gerçekleşiyor… Dizinin 23. yeni bölümü de 3 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümde Emre karakterinin başı büyük dertte.

Yapılan bir hata beklenmedik bir sonuca yol açıyor ve Emre, kurul kararıyla hastaneden atılma durumuyla karşı karşıya kalıyor. Bu ihtimal Zeynep’i de tedirgin ediyor. Emri ile Zeynep arasındaki yakınlaşma son dönemde izleyicilerin sonucunu çok merak ettiği konulardan birisiydi…

Emre ekipten ayrılacak mı? Yeniden Nişantaşı sokaklarına mı dönecek? Peki Emre’nin bu hatası nelere mal olacak? Ateş, Emre’yi kurula karşı nasıl savunacak? Öte yandan İpek ve Selin, Ateş konusunda birlik olup, onun istifa etmesine mi sebep olacak?

Emre karakterinin son dönemde üst üste olayların içinde yer alması ve yıpranması da izleyicilerin dikkatinden kaçmıyor..

İşte Hekimoğlu dizisinin 24. bölümünden ilk görüntüler: