Ana sayfa Dizi Haberleri Meliha gidince reyting kaybeden Kırmızı Oda için müthiş bir çözüm bulundu!

Meliha gidince reyting kaybeden Kırmızı Oda için müthiş bir çözüm bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle tv8 ekranında buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisi, ilk başladığı günlerdeki havasını bir miktar kaybetti. Dizinin reytinglerinin düşmesi ve ciddi bir izleyici kaybının ortaya çıkması Meliha karakterinin hikayesinin bitmesine bağlandı… Kırmızı Oda, yine de Cuma akşamlarının sürükleyen yapımı ve geniş kitleleri etkilemeye devam ediyor.

İlk 8 bölümü geride kalan yapımın 9. bölümünde Alya’nın hikayesi devam edecek. Beyti Engin ve Burcu Kara’nın da konuk oyuncu olarak katılacağı yeni bölümde Melisa Sözen, yine oyunculuğu ile öne çıkacak… Geçtiğimiz bölümde Garip karakterini canlandıran Celil Nalçakan’ın da yeni bölümde yer alacağını belirtelim.

Binnur Kaya’nın etkileyici performansı ile 30 Ekim Cuma akşamı 9. bölümü yayınlanacak olan Kırmızı Oda dizisinde Duygu isimli genç kızın hikayesi de izleyici ile buluşacak. Alya’nın yaraları ise hala kanıyor… Doktor hanım tüm bu yaraların geride kaldığını söylüyor…

Garip karakterinin çocukluk döneminde yaşadığı acı da onun hayatında büyük yer edindi. Abisinin şehit olmasının acısı hep yüreğinde taze kaldı.

Kırmızı Oda dizisinin 9. bölümünde önemli bir gelişme daha yaşanacak Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha karakterinin kızı Melek hikayede yer alacak. Yani izleyicilerin çok ilgi gösterdiği Meliha ile bağlantılı hikaye izleyicileri yeniden ekrana çekmek için önemli bir adım olacak.

Meliha gidince reyting kaybeden Kırmızı Oda için müthiş bir çözüm bulundu! 4

Birçok izleyici fragmanda kısa da olsa Meliha karakterini görünce bir hayli heyecanlandığını sosyal medyada yazıyor… Meliha’nın hikayesini bir de kızından dinlemek istediklerini belirten izleyiciler, yeni bölümü merakla bekliyor.

İşte Kırmızı Oda 9. bölümden 2. fragman: