Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde işler fena karıştı!

Hekimoğlu dizisinde işler fena karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizilerinden Hekimoğlu, 24 Mart Salı akşamı 13. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin bu bölümünden en dikkat çeken sahnelerden birisi Ateş Hekimoğlu’nun hastanenin yönetim kurulu başkanı Vahap beyi ilaç tanıtımında rezil etmesiydi.

İzleyiciler Güven Kıraç’ın canlandırdığı Vahap’ın rezil olduğu anları büyük keyifle izledi. Ancak bunun cezası da 14. bölümde kesilecek… Yönetim kurulunu toplayan ve Ateş Hekimoğlu’nun kovulması kararı alan Vahap bey intikamını acı alacak.

Bu arada yönetim kurulu toplantısında Ebru Özkan’ın canlandırdığı İpek, karara katılırken, Okan Yalabık’ın canlandırdığı Orhan ise kabul etmiyor.

Ateş Hekimoğlu, odasını toplayan Orhan’ın kovulduğunu öğrenince herkes gibi şoke oluyor.Görüldüğü üzere dizide işler fena karıştı. Neler olacağı merak konusu. Güven Kıraç’ın dizide 5-6 bölüm yer alacağı biliniyordu. Bundan sonra neler olacağını 31 Mart Salı akşamı yayınlanacak 14. bölümde göreceğiz. İşte 14. bölüm fragmanı:

Hekimoğlu 14. Bölüm Fragmanı yayında! Peki neler olacak? Vahap ve Ateş, hastanede köşe kapmaca oynuyor. Vahap’tan saklanan Ateş bu halleriyle ekibin de eğlence konusu haline dönüşüyor.

Ateş’i gördüğü ilk yerde istifa etmesini isteyen Vahap, acilen bir yönetim kurulu toplantısı yapıyor. Ateş’in oy birliği ile kovulmasına karar veriyor!