Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde kıskançlık krizi!

Hekimoğlu dizisinde kıskançlık krizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanan Hekimoğlu dizisi fırtına estirmeye devam ediyor. Dizinin 8. bölümü 18 Şubat Salı akşamı yayınlandı. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizide kıskançlık krizi yeni bölüme damgasını vuracak.

25 Şubat Salı günü yayınlanacak olan 9. yeni bölümden ilk görüntüler ortaya çıktı. Ateş Hekimoğlu ile Zeynep’in beraber at yarışı izlemeye gitmesi hastanede olay oluyor. Zeynep bu durumdan mutlu olurken, İpek ise kıskanıyor.

Dizinin 9.bölümünde bu kıskançlık krizinin nereye varacağı merak ediliyor. Dizinin takipçileri ise Ateş ile Zeynep’i kafalarında bir çift olarak oturtamadıklarını Ateş ile İpek’in çok daha iyi olacağını belirten yorumlarda bulundu.

Dizide aşk meşk işlerine girilmemeye özen gösterildiği için böyle bir kıskançlık sahnesi bile birçok kişinin hoşuna gitti. Tabii ki dizinin takipçileri Hekimoğlu’nun aşk-meşk işlerine pek de dalmasını istemiyor, şu ana kadar sergilenen tavrın korunması isteniyor.

Hekimoğlu 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Peki 9.bölümde neler yaşanacak? Hekimoğlu ve Zeynep’in beraber at yarışı izlemeye gitmesi herkeste şok etkisi yaratıyor. Orhan durumu anlamaya çalışırken İpek’in söyledikleriyle oldukça şaşırıyor. Memoli de Zeynep’in dediklerine başta inanmıyor.

Küçük bir çocukta şarbon vakasından şüpheleniyor. Ancak işin içinde paranormal olayların olduğunun düşünülmesi küçük de olsa bir tedirginlik yaratıyor!