Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde şapkayı alıp düşünme zamanı! Bu iş böyle gitmez!

Hekimoğlu dizisinde şapkayı alıp düşünme zamanı! Bu iş böyle gitmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Hekimoğlu dizisi Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizide Belçim Bilgin de konuk oyuncu olarak yer alıyor.

İkinci sezonuna başladığından bu yana Hekimoğlu bir iyi bir kötü reytingler elde ederek şaşırtıyor. Geçen hafta yükseliş sergileyen dizi, bu hafta düşüşe geçti. Burada Masumlar Apartmanı dizisinin müthiş çıkışı da önemli bir etken… Hekimoğlu dizisinin de hatırı sayılır bir izleyici kitlesi bulunuyor. Dizinin ikinci sezonu ile ilgili de dikkat çeken eleştiriler var.

Dizinin temposunda düşüş en çok dikkat çeken detay… İzleyicilere göre ilk sezon tempo çok daha yüksekti… House MD’ye sağdık kalınarak ilerlendiği biliniyor. Ancak Hekimoğlu dizisinde tek vakalı bölümlere geçiş biraz temponun düşmesine sebep olmuş olabilir.

Dizinin ilk sezonunda aynı bölümde çözülmeyi bekleyen 2 vaka varken, sanki dizinin hikayesi daha hızlı akıyor ve izleyiciler de daha fazla dikkat kesiliyordu.

Hekimoğlu’nun sıkı takipçileri poliklinik vakalarının artması gerektiği fikrinde… En az iki hasta olması ve ekibin 2 vaka ile bir bölümü tamamlaması istekleri var.

Dizinin bu şekilde daha hızlı akacağını düşünen dizi takipçileri Hekimoğlu’ndan en çok da farklı vakaları görmeyi seviyor. Tanı konulacak hasta sayısı ne kadar fazla olur ise, ne kadar farklı vaka olur ise dizi o kadar ilgi çekecektir.

Durağanlık yaşayan Hekimoğlu dizisinin reytinglerindeki bu dalgalanma bunun ile açıklanabilir mi, şu aşamada net bir şey söylenemez. Ancak tempolu bölümler gelir ise mutlaka reytingler yükselecektir.

Hekimoğlu 20. bölümde de önemli bir vaka ile tanışacaksınız. İşte 20. bölüm fragmanı ve diğer detaylar:

Hekimoğlu ve hasta arasında rekabet baş gösteriyor!

İşine karışılmasından hoşlanmayan Ateş Hekimoğlu’nun karşısına bu kez dişli bir hasta çıkıyor! Durumdan memnun olmayan Ateş ise tozu dumana katıyor.

Diğer taraftan İpek’in hayatına giren erkek Hekimoğlu’nun kendisini sorgulamasına sebep oluyor!