Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ile oynayacağı dizinin kanalını ağzından kaçırdı ama iş işten geçti!

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ile oynayacağı dizinin kanalını ağzından kaçırdı ama iş işten geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Gülperi dizisiyle gelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Kefaret isimli diziyle yeniden ekranlara dönecek. Mert Fırat ile başrolünde oynayacağı diziyle ilgili ilk kez konuşan oyuncu, hangi kanalda yayınlanacağı sorusuna önce yanıt verdi, daha sonra yanındaki kişilerin uyarısı üzerine sözünü geri almaya çalıştı ama olmadı!

Yeşilçay, yeğeni Buse Çelik ile birlikte bir mekan çıkışında magazincilerle karşılaştı. tv100’de yer alan röportajda Nurgül Yeşilçay, yeni dizisinin hazırlıklarının sürdüğünü anlattı. Yeşilçay, “Dizi Fox TV’de başlıyor” diye konuştu önce ancak gelen uyarı üzerine “Yok yok söylemiyoruz o zaman. Herhangi bir kanalda başlıyor” diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

Aslında dizinin Fox TV’de yayınlanacağı bir süredir medyada yer almakta ancak oyuncunun neden bu konuda yanındaki kişiler tarafından uyarıldığı anlaşılamadı…

Çok heyecanlı olduklarının altını çizen oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: “Biz çok heyecanlıyız. Şu anda ön hazırlık aşamasındayız dizinin. Bir aile var, güzel bir aileydi, çok hoş zaman geçiren bir aile başlarına çok enteresan bir olay geliyor ve her şey bir anda değişiyor”.

Yeşilçay, daha önce Gece filminde Mert Fırat ile beraber çalıştıklarını da hatırlatarak “Çok sevdiğim bir arkadaşım” yorumunu yaptı.

Bu arada ekrandaki bütün dizileri izlemeye çalıştığını da ifade eden oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde bir psikiyatristi oynayan Binnur Kaya için de “Mükemmel, bayılıyorum” ifadesini kullandı. Son dönemde gerçek hayattan alıntı yapılan dizilerin daha çok tuttuğunu söyleyen Yeşilçay, hikayelerden çok oyunculuğun ön plana çıktığı kanısında olduğunu ifade etti.

Evlilik ne zaman?

Bu arada uzun süredir Yapımcı Necati Kocabay ile birlikte olan oyuncu, aslında evliliğe karşı olmadıklarını, düğün yapmak istediklerini ancak pandemi nedeniyle bu yıl evlenemediğini belirterek “Pandemi oldu o yüzden halay çekemiyoruz, düğün yapamıyoruz. Biz gerçekten evlenme karşıtı değiliz fakat olmuyor. İşte pandemi mandemi aileler falan… Biz istiyoruz ki halay çekelim, hep beraber bir araya gelelim, gülelim eğlenelim falan ama olmadı yani. Düğün ve nikah birlikte olsun halaylı olsun. takdir edersiniz ki halaysız düğün olmaz” diye konuştu.

Nurgül Yeşilçay, düğünü seneye yaza yapmayı düşündüklerini de ekledi. Oyuncunun keyifli röportajını aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz…