Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen’in aksiliği tuttu!

Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen’in aksiliği tuttu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle 17 Aralık Salı günü buluşacak olan Hekimoğlu dizisinin ilk bölümü büyük merak ve heyecan ile bekleniyor. Ünlü isimlerin buluştuğu dizinin nasıl başlayacağı ve ilgi görüp görmeyeceği çok merak ediliyor.

Hekimoğlu dizisinin 1. bölümünden 4. fragman yayınlandı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.Ateş Hekimoğlu karakteri ile ekrana yansıyacak olan Timuçin Esen’in aksi tavırlı bir karaktere hayat vermesi, eğlenceli sahneleri de beraberinde getiriyor. Ancak hastane dizisi olması ve Mucize Doktor’un da geldiği seviye düşünülür ise Hekimoğlu dizisinin de çok beğenilmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın olduğu Hekimoğlu Salı 20.00’da Kanal D’de başlıyor!

Yayınlandığı bütün ülkelerde reyting rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesi yaratan House M.D. dizisi, Hekimoğlu adıyla Kanal D’de başlıyor! Dizi dünyasının unutulmaz karakteri Dr. House’u Timuçin Esen canlandırıyor.

Hekimoğlu Salı 20.00’da Kanal D’de başlıyor!