Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisine ne oldu, 25. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte cevabı!

Hekimoğlu dizisine ne oldu, 25. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte cevabı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamı Hekimoğlu dizisini ekranda göremeyen izleyiciler ne olduğunu merak ediyor. Önceki hafta da haberlerimize yansıdığı üzere başrol oyuncusu Timuçin Esen’in koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Dizinin tüm ekibine de testler yapıldı ve çekimler de bir süreliğine ertelendi. İşte bu gelişme yüzünden Hekimoğlu dizisi 10 Kasım Salı akşamı izleyicilerle buluşamadı.

Okan Yalabık, Ebru Özkan, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay’ın da başrollerinde yer aldığı dizinin 25.yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını google’da aratan izleyiciler merakla yeni bölümün tarihinin açıklanmasını bekliyor. Kanal D’den yapılan duyuruda ise dizinin sadece 1 hafta ekranda olmadığı ve 25. yeni bölümün 17 Kasım Salı akşamı ekrana geleceği belirtildi.

Hekimoğlu dizisinin 25. yeni bölümünden fragman da ortaya çıktı. Hekimoğlu, Memoli’nin başını derde sokuyor! Hekimoğlu’nun yaptığı bir hata Memoli için işlerin zorlaşmasına sebep oluyor. Ekibin başında bulunan Memoli bu durumun üstesinden nasıl gelecek? Belçim Bilgin’in Selin rolü de devam ediyor. Diziye konuk olan oyuncu 25. bölümde de duygusal sahnelerde yer alacak.

“Ben seni mutlu edemem” diyen Hekimoğlu, Selin’e yeniden birlikte olamayacaklarını net bir şekilde anlatıyor. Bu sahnelerde de duygusallık ön plana çıkacak. Belçim Bilgin’in daha ne kadar dizide kalacağı da merak ediliyor, uzun süre kalmayacağı öngörülmekte…

Hekimoğlu yeni bölümüyle 17 Kasım Salı 20.00’da Kanal D’de olacak. İzleyiciler ise Kanal D’nin yeterince tanıtım yapmadığını ve dizinin düşük reytingleri nedeniyle final yapacağı korkusunu yaşadıklarını belirten yorumları ile sosyal medyadan yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor.

House MD isimli ABD dizisinden uyarlanan Hekimoğlu, geçen sezon başlamış ve çok iyi reytingler elde etmişti. Ancak ikinci sezonda birçok dizi gibi izleyici kaybı yaşayan Hekimoğlu’nun reytingleri de bir türlü toparlanmadı.

İşte Hekimoğlu 25. yeni bölümden görüntüler: