Ana sayfa Sosyal Medya Benim yerime de vur! Bir Zamanlar Çukurova’da deşarj olmak için bu sahneyi başa sarıp tekrar tekrar izliyorlar!

Benim yerime de vur! Bir Zamanlar Çukurova’da deşarj olmak için bu sahneyi başa sarıp tekrar tekrar izliyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında Perşembe akşamlarının en çok sevilen dizisi olan, reytingleri adeta patlatan ve birincilik koltuğuna tüm kategorilerde oturan Bir Zamanlar Çukurova’da bazen öyle sahneler oluyor ki, izleyiciler deşarj olmak için döndürüp döndürüp baştan izliyor. O sahnelerden birisi de 72. bölümde yayınlandı.

Dün akşam ekrana gelen bölümde Hünkar’ın katili olan Behici kendini önce bir temiz dövdürdü, sonra da silahla vurdurdu… Behice’nin akıl almaz planı izleyicileri bile şaşkına çevirdi. Tüm bunları ise Çukurova’da kalabilmek adına yapan Behice, izleyicileri de hayrete düşürdü.

72.bölümde neler olduğunun detaylarını haberimizin devamında okuyabilirsiniz. Ancak bir de sosyal medyada bu sahneye yapılan yorumları hatırlatalım… “Yemin ederim ben seni ücretsiz döverim” diye yorum bırakan dizi hayranları, Behice karakterinin dayak yediği sahneyi başa sarıp tekrar tekrar izlediklerini ve böylelikle deşarj olduklarını yazdı.

“Adam her yumruk attığında ‘benim yerime de at bir tane’ diyen tek ben miyim?” şeklinde mesaj bırakan izleyiciye, birçok dizi hayranı da aynı duyguları yaşadıklarını belirterek yanıt verdi. Bir dizi hayranı, “Bu sahneyi yönetmen seyirci hırsını alsın diye düşünmüş sanki” diye yorum bıraktı. Bir başkası ise, “Herkes rahatladım yazmış ama gerçek açığa çıkmadan, herkes öğrenmeden, Behice hapse girmeden ben rahatlayamam” şeklinde yorum yaptı.

Benim yerime de vur! Bir Zamanlar Çukurova'da deşarj olmak için bu sahneyi başa sarıp tekrar tekrar izliyorlar! 8

Peki 72. bölümde Behice neler yaptı ve oyunu nasıl da beklemediği bir sonla bitti? İşte o detay:

Esra Dermancıoğlu’nun başarıyla canlandırdığı Behice karakteri, Hünkar’ın ölümünün ardından hızla şehirdeki sosyal hayatına devam etti. Hatta Hünkar anısında bir yemek düzenlemeyi bile teklif etti. Ancak, Züleyha ile karşılaşmayı ummuyordu. Kendisini öldürmeye kalktığından bu yana gözünü Behice’nin üzerinden ayırmayan Züleyha, şehir kulübündeki halini görünce Behice’nin üzerine yürüdü ve onu Hünkar’ı öldürmekle suçladı! Bunu ispatlayacağını da tüm şehre duyurdu!

Behice elbette bu durumdan da kendisine mağduriyet çıkararak, evdeki yerini sağlamlaştırmak istedi. Ancak, Züleyha’nın kararlılığı, Fekeli’nin de gözünü açtı! Behice’ye İstanbul’a dönmesini söyleyen Fekeli, bu konuda karşısına dikilen Müjgan’a da ilk kez, sözlerinin dinlenmesini istediğini büyük bir netlikle anlattı! Önce halası ile gitmeye kalkan Müjgan, sonra vazgeçip evde kaldı.

Benim yerime de vur! Bir Zamanlar Çukurova'da deşarj olmak için bu sahneyi başa sarıp tekrar tekrar izliyorlar! 9

İstanbul’a gitmek üzere evden çıkan Behice ise, yine kendi kurduğu oyunun peşinde, mağduriyetini yaratmak için bir adamla buluştu ve kendini dövdürdü! En son saldırıya uğramış olmak için, kendisine silah doğrultulmasını da talep etti, ancak hesaplayamadığı bir şey oldu. Silahı tutan kişiye bir köpek saldırdı!

Köpeğin saldırması ile nişan aldığı omuz bölgesini kaçıran adam, Behice’yi beklemediği bir yerinden vurdu. Behiye ne olacağı merakla bekleniyor. Ancak böyle kötü karakterler olmadan dizinin tadı tuzu olmaz. Esra Dermancıoğlu’nun hikayeye bakarak daha uzun süre dizide kalabilmesi mümkün…