Ana sayfa Dizi Haberleri Brova Ali Vefa’ya, sonunda o sözleri söyledi! Mucize Doktor fragmanında akıldan çıkmayacak sahne!

Brova Ali Vefa’ya, sonunda o sözleri söyledi! Mucize Doktor fragmanında akıldan çıkmayacak sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Perşembe akşamları yoluna devam eden, büyük bir izleyici kitlesini peşinden koşturan Mucize Doktor dizisi, 37 bölümü geride bıraktı. Geçen sezon reyting rekorları kıran dizi, pandeminin araya girmesinin ardından izleyici kaybı yaşadı ve son haftalarda da rakibi Bir Zamanlar Çukurova’nın üstün performansı ile tüm gruplarda ikinciliğe razı geldi.

7-8 bandında reyting tutturan Mucize Doktor, yine de oldukça güçlü ve yoluna emin adımlarla devam ediyor. Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterindeki başarısı da izleyicilere ekran başına toplayan en önemli nedenler arasında. Ali Vefa ile Nazlı arasındaki aşk meşk ilişkileri de öyle kolay ilerlemiyor.

Nazlı’nın kendisine hasta birisiymiş gibi davranmasından rahatsız olan Ali Vefa’nın 38. bölüm fragmanına yansıyan sözleri herkese ders niteliğinde… “Ben hasta değilim, otizimliyim ben ve bu hiç geçmeyecek” diyen Ali Vefa, izleyiciler yine şapka çıkartacak.

Gerçekleri insanların yüzüne en yalın ve doğru şekilde söyleyen Ali Vefa, aynı karşılığı bulamadığı zaman da içinden çıkılmaz bir sorunlar yumağı ile uğraşmak durumunda kalıyor. Ali Vefa’nın gönül ilişkilerinde ne kadar hassas olduğunun izlerini de 38. yeni bölümde bulacaksınız.

Ali Vefa, normal birisi gibi davranmak adına kendisini çok zorladı. İlk kez de bunu Nazlı’ya itiraf ediyor. Bu da izleyicilerin dikkat çektiği önemli bir nokta. Nazlı’nın bu durumu nasıl karşılayacağı da merak konusu oldu.

19 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 38.yeni bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.