Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisini bekleyenler hüsrana uğradı!

Hekimoğlu dizisini bekleyenler hüsrana uğradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haziran ayı ile birlikte birçok dizinin sette çalışmalara başlayacağı ortaya çıktı. Hekimoğlu dizisi hayranları da yeni bölümler için ekibin sete çıkmasını bekliyordu. Ancak gelişmeler farklı oldu.

Kanal D’de yayınlanan ve büyük bir başarı sağlayan Hekimoğlu dizisi, ABD yapımı Doctor House MD’nin yerli versiyonu olarak hazırlandı… Hekimoğlu dizisi büyük bir beğeni topladı ve iyi reytingleriyle de göz doldurdu.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu.

Dizinin Temmuz ayında sete çıkacağı ve stok bölümler çekileceği, Eylül ayında ise yeni bölümlerin izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı. Hekimoğlu dizisinin yapımcısı Ümmü Burhan, katıldığı instagram canlı yayınında dizinin hayranlarının merakla beklediği planlamayı açıkladı.

Hekimoğlu, yeni bölümleri ile Eylül ayında izleyicilerle buluşacak. Böylelikle Hekimoğlu dizisi de 1. sezonunu 14.bölümüyle birlikte tamamlamış oldu.

Güven Kıraç diziye ilk sezon itibari ile veda etmişti. Hekimoğlu’nun 2.sezonunda ise bu sefer Belçim Bilgin, kadroya katılacak. Belçim Bilgin, Ateş Hekimoğlu karakterinin eski eşi olarak yapımda yer alacak.