Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisini izleyenler, bu habere çok çok üzülecek! Ne yazık ki karar verildi!

Hekimoğlu dizisini izleyenler, bu habere çok çok üzülecek! Ne yazık ki karar verildi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi, güçlü oyunculukları ve her hafta heyecan yaşatan hikayesi ile izleyenlerin büyük beğenisini kazanan bir dizi. Salı akşamları ekrana gelen Hekimoğlu, ne yazık ki ekranda hakettiği ilgiyi bulamadı!

Aynı akşam yayınlanan Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri, ilk iki sırayı kimseye kaptırmazken, Baraj dizisi ile Survivor’ın da ekranda olması, Hekimoğlu’nun işini zorluyordu.

Kemik bir izleyicisi olsa da reytingleri beklenenin altında kalıyor. Yine de iki sezondur ekranda olan dizi, ayakta kalma mücadelesi veriyordu bir süredir her şeye rağmen.

Farklı konseptinin yanı sıra Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık gibi isimlerin güçlü oyunculukları ile birlikte yine Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz da çok iyi iş çıkarıyorlar ekranda.

Hikayesi ise her hafta yeni vakalar, yeni isimler, yeni heyecanlar, yeni aksiyonlarla devam ediyor. Fakat dizinin müdavimleri için pek de hoş olmayan bir durum yeni ortaya çıktı!

İki ünlü yapımcı Ömer Özgüner ve Kerem Çatay’ın ortak oldukları OJO Pictures imzalı dizi, ne yazık ki bu sezon bitiyor! Yeni sezonda ekranda olmayacak!

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde konuyla ilgili detayları paylaştı. Buna göre, dizinin Mayıs sonunda ekrana veda edeceği ve 3. sezonunun çekilmeyeceği kararı verilmiş!

Hekimoğlu dizisini izleyenler, bu habere çok çok üzülecek! Ne yazık ki karar verildi! 7

Bu hafta 42. bölümü yayınlanacak olan dizideki yeni gelişmeler ise şöyle:

Hekimoğlu dizisinde İpek, uçakta hastalanıyor ve Ateş de ona yardım etmek için elinden geleni yapacak. O anlarda ise İpek ve Ateş arasındaki duygusallığın gelişeceğini ve ikilinin birbirine daha da çok yakınlaşacağını göreceksiniz. Birçok dizi hayranı için bu iki karakterin aşkı özlenen ve beklenen bir tablo.

Uçakta durumlar kötüleşiyor, Ateş bir çaresini bulmak zorunda! Teker teker hastalanan yolcuların sağlık durumlarında beklenmedik gelişmeler oluyor. İpek, herkes için endişelenmeye başlıyor ve Ateş’e geri dönmeleri gerektiğini hatırlatıyor.

Ateş ise büyük bir risk alarak uçakta yolculardan birini ameliyat etmeye kalkıyor. Peki bu işin sonunda neler olacak? Hekimoğlu insanları kurtarabilecek mi?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’de Kanal D’de!