Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu’nun Emre’si Aytaç Şaşmaz, dizi setini çok özledi!

Hekimoğlu’nun Emre’si Aytaç Şaşmaz, dizi setini çok özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Söz dizisinde Feyzullah karakteri ile beğeni toplayan Aytaç Şaşmaz, youtube programının konuğu oldu. 2017 yılında Kötü Çocuk filmindeki rolüyle dikkat çeken oyuncu, Söz dizisindeki başarısının ardından Hekimoğlu’nda rol aldı.

Kanal D’de yayınlanan House M.D.’nin uyarlaması olan Hekimoğlu, büyük başarı kazandı. Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin çekimleri 2 aya yakın süredir yapılmıyor. Hekimoğlu dizisinin yakında sete çıkması bekleniyor. Aytaç Şaşmaz da dizide Emre Acar isimli karakteri canlandırıyor.

Şaşmaz, karantina sürecinden sıkılmaya başladığını belirtti. Koronavirüs nedeniyle İstanbul’daki evinde kendisini karantinaya alan Aytaç Şaşmaz, en çok Manisa’da yaşayan ailesini özledi.

Dizi setinde olmayı çok özlediğini söyleyen oyuncu, durmanın kendisini daha çok yorduğunu anlattı. İstanbul’un kuru gürültüsünü özlemediğini anlatan Aytaç Şaşmaz, ihtiyaçları için dışarıya çıktığında gördüğü sakinliği çok sevdiğini anlattı.

Evde yaşamayı sevdiğini anlatan Aytaç Şaşmaz, gece yaşamını da sevmiyor. Evde sıkılmadığını anlatan oyuncu, sağlığının yerinde olduğunu ve şu anda kendisini mutlu hissettiğini söyledi.

Zaman zaman psikolojik olarak sıkıntılı anlar yaşadığına anlatan Aytaç Şaşmaz, kendi kendisini sakinleştiren bir yapıya sahip. Oyuncu, “Yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi. Sakinleşiyorum. Bir de müzik açıyorum bitiyor” dedi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: