Ana sayfa Dizi Haberleri Hem Ceylin hem Yasemin! Pınar Deniz her karakteri benliğinde yaşıyor!

Hem Ceylin hem Yasemin! Pınar Deniz her karakteri benliğinde yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Suç, gerilim ve kara mizah içeren Aktris isimli yeni Disney Plus dizisinin başrollerinde Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu birlikte yer alıyor.. Pınar Deniz de Yargı dizisinin sezon finalinin ardından Aktris dizisinin 31 Mayıs 2023 tarihinde yayınlanmasının heyecanını yaşadı.

İki kişilikli bir yaşamı olan şöhretli bir kadının seri katil olmasının hikayesinin anlatıldığı Aktris dizisi, Pınar Deniz’in birbirinden farklı kadın karakterleri ile adeta oyunculuk resitaline dönüştü.

Oyunculuk hayatının tamamen kamufle bir şey olduğunu dile getiren Pınar Deniz, “Biz aslında seri katil hikayesi izleyeceğiz” diye konuştu. Dizideki Yasemin karakterinin hayattan sıkılmış birisi olduğunu ve hayata karşı motivasyonunu kaybeden bir karakteri canlandırdığını söyledi.

Hem Ceylin hem Yasemin! Pınar Deniz her karakteri benliğinde yaşıyor! 7

Çocukluğunda yaşadığı bir dram üzerine seri katile dönüşen Yasemin’i canlandırmanın çok zor olduğunu anlatan Pınar Deniz, duygularını şu sözlere anlattı:

“Karakteri çok eğlenceli ve zor olduğu için kabul ettim. Ben aslında meditatif bir şekilde çalışıyorum. Önce senarya bana geldiği zaman karakteri oynamak istiyorsam onu zihnimde, beynimde, bedenimde var etmeye çalışıyorum. Günlük hayatımda da o artık benimle yaşıyor oluyor. Benim için zaten bi insanı canlandırdığın için onun duygularını çıkarmaya çalışıyorum. Bana göre bir seri katil oynamak, bir adam öldürmek değil. Neden adam öldürdüğünü bulmak. Onu bulmak için kitaplar okuyorum, filmler izliyorum.”

Elde ettiği bilgiler sonrasında bunları değerlendiren ve rolü canlandırdığı sırada karaktere yansıtan Pınar Deniz, bir rolü üstüne aldığı zaman onun kendi hayatı ile birlikte yaşattığı bir şey olduğunu ifade etti.

Bu sezon Yargı dizisinin ikinci sezonunu da başarıyla tamamlayan ünlü oyuncu, canlandırdığı Avukat Ceylin karakterinde de bir hayli başarı kazandı. Aktris dizisindeki Yasemin ile de çok beğenilen Pınar Deniz, sezonun en dikkat çeken oyuncularından birisi oldu.