Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin 3. sezon finalinde çok bilinen bir meraklandırma taktiği kullanıldı!

Kardeşlerim dizisinin 3. sezon finalinde çok bilinen bir meraklandırma taktiği kullanıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi 20 Şubat 2021 tarihinde ilk bölümüyle ekrana geldiğinden bu yana, Cumartesi akşamları için milyonlarca izleyicinin vazgeçilmez dizisi oldu. Gönül Dağı gibi TRT1’in çok etkili projesinin karşısında 3 sezondur başarılı bir süreç yürüten Kardeşlerim dizisi, birçok genç oyuncunun öne çıkmasına ve popüler olmasına vesile oldu.

Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Lizge Cömert, Recep Usta gibi genç yeteneklerin kendilerini göstermesine fırsat sunan Kardeşlerim dizisi, bir başarı öyküsü olarak 94. bölümüyle üçüncü sezonu tamamladı.

Dizinin hikayesi dördüncü sezonda da milyonlarca izleyiciyi etkileyecektir. Senaristler de 3 ay sürecek olan yaz arasında izleyicilerin merakını artıracak şekilde bir üçüncü sezon finali ortaya çıkarttı.

Kardeşlerim dizisinin 3. sezon finalinde çok bilinen bir meraklandırma taktiği kullanıldı! 8

Yaşanan kaza sonucu herkes aynı soruyu sormaya başladı: Suzan, Ahmet, Sarp, Ömer, Süsen, Asiye ve Doruk uçurumdan düştü ve kimler ölecek?

Kardeşlerim dizisinin sezon finalinde yaşanan kaza sahnesi ile birlikte çok uygulanan bir meraklandırma stratejisinin bu projede de izleyicilerin karşısına çıktığını görüyoruz.

Birçok önemli dizide bir sonraki sezon yine izleyicilerin merakını çekmek adına karakterlerin ölme ihtimallerini oluşturan sezon finali sahneleri çekilir. Böylelikle de dizi hayranları 3 aylık arada ne olacağını merak eder, bu konu sosyal ortamlarda konuşulur, haberler yapılır ve medya üzerinden milyonlarca izleyici 3 aylık arada sık sık birbirine benzer içerikler bulur.

Kardeşlerim dizisinin 3. sezon finalinde çok bilinen bir meraklandırma taktiği kullanıldı! 9

Kardeşlerim dizisinde de Eylül ayındaki dördüncü sezon başlayana kadar kimin ölüp, kimin ölmeyeceği konusu konuşulacak, bazı iddialar ortaya atılacak ve izleyiciler heyecanla 4. sezonu bekleyecek.

İşte bu stratejinin izlerini taşıyan 94. bölümdeki kaza sahnesi sonrasında dizi hayranları senaristlere seslenerek, “Hiç kimse ölmesin” diye yorumlar yapıyor. Birçok izleyici kaza sahnesi nedeniyle gözyaşı döktüğünü ve bazı karakterlerin diziden ayrılma ihtimali nedeniyle de rahatsızlık duyduklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Senaristlerin istediği de gerçekleşmiş oldu ve yaz boyunca Kardeşlerim dizisi hayranları, kimin ölüp, kimin diziye devam edeceğini konuşacak gibi gözüküyor.