Ana sayfa Sosyal Medya Hem hırslı hem dayanıklı! Hazal Subaşı projeleri arka arkaya sıralıyor!

Hem hırslı hem dayanıklı! Hazal Subaşı projeleri arka arkaya sıralıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, üst üste yeni projelerde yer alarak kariyerinde hızlı bir dönem yaşıyor… 1995 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile popüler oldu.

Halka dizisinin ardından Çukur’daki Nehir karakteri ile kariyerinin en büyük çıkışını gerçekleştiren oyuncu, üst üste farklı projelerde yer alarak hayranlarını şaşırtıyor. Bizi Ayıran Çizgi isimli dijital dizinin ardından, Ölüm Kime Yakışır ve Sıcak Kafa isimli projelerde bulunan oyuncu, birçok teklif aldı…

Bu teklifler arasında Kasaba Doktoru isimli yeni TRT1 dizisini tercih eden Hazal Subaşı, yakında yeniden sete çıkacak. Üstü üste projelerle pandemi döneminin belki de en çok iş yapan isimlerinden birisi olan Hazal Subaşı, ayrıca Kötü Adamın 10 Günü isimli sinema filminde de yer aldı ve çekimleri tamamladı.

TRT1’in yeni dizisinde Deniz Can Aktaş ile partner olan oyuncu bir doktor olarak izleyici karşısına çıkacak. Ozan Akbaba’nın başrolünde olduğu Kasaba Doktoru dizisi, büyük bir hastanede yaşadığı trajedi sonrasında bir kasaba hastanesinde kendisine yeni bir hayat kuran kahraman bir doktorun hikayesini anlatacak.

Bu kahraman doktor olarak Ozan Akbaba hikayenin merkezinde yer alırken, Hazal Subaşı ile Deniz Can Aktaş da bu doktorun yardımcıları olarak dizinin önemli karakterlerini canlandıracak.

2016 yılından bu yana dizi setlerinde görmekte olduğumuz güzel oyuncu, üst üste önemli projelere imzasını atarak, mesleğinin altıncı yılında kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Hazal Subaşı’nın hırsı ve dayanıklılığı da hayranlarını memnun ediyor.