Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum diye bir dizi yapmışlar, hikaye akıyor kimse ne olacağını öngöremiyor!

Mahkum diye bir dizi yapmışlar, hikaye akıyor kimse ne olacağını öngöremiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında perşembe akşamları yayınlanan Mahkum dizisinin hikayesi o kadar hareketli ve her bölüm o kadar farklı olaylar yaşanıyor ki, dizinin sadık izleyicileri ne olacağını bilememe hali yaşıyor…

Bir hikaye düşünün ki, sonraki bölümde ne olacağını tahmin bile edemiyorsunuz. İşte Mahkum böyle bir kurgu ile yoluna devam ediyor ve perşembe akşamları bir numara olmasının altında yatan en önemli neden de bu… Dizinin 11 bölümü geride kaldı, ilk başladığı günden bu yana heyecanın ve öngörülemez olmanın farkını izliyorsunuz.

Mahkum diye bir dizi yapmışlar, hikaye akıyor kimse ne olacağını öngöremiyor! 7

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisinin başarılı işbirliğinde Mahkum dizisinin 12. yeni bölümü de çok heyecanlı olacak. İstanbul’un kralları geliyor… Savcı Fırat ve suçsuzluklarını ispat etmek isteyen arkadaşları hapisten kaçtı. Şimdi önlerinde yeni bir yol ve hayatlarını yeniden kendi ellerine alma fırsatı çıktı.

Tabii ki su uyur ama düşman uyumaz… Bakalım kimin planı daha iyi ve Fırat, kızına yeniden kavuşabilecek mi?

Mahkum dizisinin 12. bölümü yine öngörülemez olaylarla dolu olacak. Dizi hayranları hem başrol oyuncularının performanslarına mest olacak hem de hikayenin heyecanı ile yerinden bile kalkamayacak.

İşte 3 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan Mahkum dizisinin 12. bölüm fragmanı: