Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bizim Hikaye ve Akrep ile çıkış yapan Müge Su Şahin’e yeni dizi piyangosu!

Bizim Hikaye ve Akrep ile çıkış yapan Müge Su Şahin’e yeni dizi piyangosu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2001 yılında Ankara’da dünyaya gelen Müge Su Şahin, küçük yaşlarda başladığı tiyatro eğitiminin ardından dizi oyuncusu olarak 2017 yılından itibaren setlerde yer almaya başladı…

Bizim Hikaye dizisi ile kendisini gösteren genç oyuncu, geçen sezon Akrep isimli Star TV dizisinde ise Merve karakteri ile dikkat çekmişti… Gençliğinin yanı sıra, enerjisiyle ve başarılı performansı ile dikkat çeken oyuncuya kendisini kanıtlaması için yeni bir fırsat daha geldi.

Genç oyuncuların bir araya geldiği Masum ve Güzel isimli Avşar Film’in yeni dizi projesinde genç oyuncuya da rol verildi… Elif karakteri ile hikayede yer alması kesinleşen oyuncu hem tecrübeli hem de genç oyuncularla bir arada olacak.

Bizim Hikaye ve Akrep ile çıkış yapan Müge Su Şahin'e yeni dizi piyangosu! 7

Mine Tugay ve Ahu Sungur gibi isimlerin deneyimlerinden faydalanacak olan Müge Su Şahin, kendisi gibi oyunculuk yolculuğunun başlarında olan Bahar Şahin, Yalçın Hafızoğlu, Aslı Sümen, Doğan Bayraktar ve Sude Zülal Güler ile birlikte hikayenin başarısı için emek verecek.

Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yaptığı dizi, yetimhaneden çıkan iki kızın başından geçen trajik olayları konu alıyor… Dizinin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.