Ana sayfa Sosyal Medya Henüz keşfetmeyenler için söyleyelim; Masumiyet dizisi Hülya Avşar’ın dediği kadar varmış!

Henüz keşfetmeyenler için söyleyelim; Masumiyet dizisi Hülya Avşar’ın dediği kadar varmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Masumiyet dizisi daha başlamadan önce kameralara konuşan Hülya Avşar, aslında bir dizide rol almayı düşünmediğini ama Masumiyet’in hikayesini gördükten sonra kabul ettiğini söylemişti.

Avşar kızı, Gold Filmin sahibi olan yapımcı Faruk Turgut’un da rolü kabul etmesindeki etkinliğini ifade etmiş ve her yapımcı ile de çalışamadığını belirtmişti. Hülya Avşar’ı dizi setlerinde yer almaya ikna eden Masumiyet’in hikayesi gerçekten de ünlü sanatçının söylediği kadar varmış…

Masumiyet dizisinin her yeni bölümü öyle olaylarla dolu ki, izleyici bir sahneyi kaçırsa bağlantıyı kaybetmeye başlayacak… Fox TV’nin reytingleri de yükselen Masumiyet dizisinin henüz birçok izleyici tarafından keşfedilmemiş olması da çok üzücü bir durum.

Fox TV’de kadına şiddet üzerinden farkındalık yaratma hedefiyle yoluna çıkan Masumiyet’in hikayesi çok derinlikli. İzleyici her yeni bölümde yepyeni olaylar dalgasını görüyor ve hikaye çok güçlü bir şekilde ilerliyor…

Masumiyet dizisini henüz keşfetmeyenler çoğunlukta. Ancak hikayesine bir kez tutuklu kalanlar da bırakamıyor…

28 Nisan Çarşamba akşamı dizinin 10. yeni bölümü yayınlanacak. İlker’in gizli amacı, Ela’nın saflık görüntüsü altındaki intikam planı, İrem’in hırsı, İsmail’in öngörüsüzlüğü, Bahar’ın çabası, Hale’nin entrikaları derken Masumiyet 10. yeni bölümde de yine izleyicilere ekran başından kalkamayacakları bir bölüm sunacak. İşte 10. bölümden 2. fragman: