Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse, Yavuz dizisinden haber bekliyor!

Hazal Filiz Küçükköse, Yavuz dizisinden haber bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 2020 yılında Zemheri dizisinde yer almış ama proje beklentileri karşılayamamıştı. Dizi sadece 10 bölüm sürdü ve pandeminin de etkisiyle ünlü oyuncu dinlenmeyi tercih etti.

Hazal Filiz Küçükköse, 2018 yılında bir başka büyük heyecan yaşamış ve Fatih Sultan Mehmed’in hayatının anlatıldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi isimli dizide Melike karakterini canlandırmıştı. Ondan önce de Rüya isimli dizide Elif olarak ekrana gelmişti. Oyuncu son 3 projesinde de erken final şanssızlıkları yaşadı.

2009 yılında Deniz Yıldızı dizisi ile sektöre adım adan oyuncu, Kalbim Seni Seçti, Uçurum, Ustura Kemal ve Günahkar dizilerinde rol almıştı. Sonrasında Beni Affet’in Leyla’sı olarak ünlenen Hazal Filiz Küçükköse, asıl büyük çıkışını ise Kara Sevda dizisindeki Zeynep karakteriyle yaptı.

Son 3 dizisinde yaşanan şanssızlıklardan sonra oyuncunun nasıl bir dizi projesi tercih edeceği merak ediliyordu. Yavuz isimli, dijital dizi projesinde karar kılan oyuncu, yine bir dönem dizisi tercihi yapmış oldu. Yavuz Sultan Selim’in hayatının anlatılacağı proje için ise şimdilik bekleme süreci yaşanıyor.

Oyuncu, “Biraz beklemedeyiz, yeni işleri okuyoruz, yeni işler gelecek inşallah” diye konuştu. Yavuz dizisi için beklemekte olduğunu ifade eden Hazal Filiz Küçüküköse, televizyon dizisi için görüşmeler da yaptığını ifade etti.

Yavuz projesinin iptal olmadığını, duraklama süreci içinde bulunduklarını anlatan oyuncu, detayları bilmediğini de belirtti.

Yavuz dizisinde Hazal Filiz Küçükköse’nin yanı sıra Fikret Kuşkan ve Cengiz Coşkun’un da yer alacağı daha önce belli olmuştu.

Önceliğinin iş görüşmelerini neticelendirmek olduğunu anlatan oyuncu, yaz planı da yaptığını ama görüşmelerin sonuçlarını beklediğini ifade etti.