Ana sayfa Dizi Haberleri Her bölümüyle tartışmalar yaratan Yargı izleyicisi dizisini “aç kurtlar” gibi bekliyor!

Her bölümüyle tartışmalar yaratan Yargı izleyicisi dizisini “aç kurtlar” gibi bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı iki haftalık zorunlu bir ara verdi. İzleyicileri ise sabırsızlıktan çıldırmak üzere. Dün dizinin senaristi Sema Ergenekon’un attığı bir tweet üzerine izleyiciler artık sabırsızlıktan öldüklerini dile getirdiler.

IMDb 2021 yılında En İyi Türk Dizileri sıralamasında yılın en iyi dizisi seçilen Yargı, başrol oyuncusu Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması ve ardından yılbaşı tatili nedeniyle yayınına iki hafta ara vermek zorunda kaldı.

Bu uzun ara izleyicide kelimenin tam anlamıyla büyük bir hayalkırıklığı yarattı. Her hafta yeni bölümü iple çeken izleyiciler 15. bölümü 9 Ocak akşamı izleyeceklerini öğrenince neredeyse isyan etti.

Yargı izleyicisi şimdi de yen bölüm fragmanını bekliyor. Ancak beklenen fragman bir türlü gelmiyor. Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon sosyal medya hesabından “Özledim beeeee” diye mesaj atınca izleyicilerin de isyanı bir bir ortaya döküldü.

Her bölümüyle tartışmalar yaratan Yargı izleyicisi dizisini “aç kurtlar” gibi bekliyor! 10

İzleyiciler Yargı’nın yeni bölümünü “aç kurtlar” gibi beklediklerini dile getirirken yeni bölümden fragman yayınlanmamasına da isyan etti. İzleyiciler fragman yoksa hiç olmazsa ön izleme yayınlanmasını istedi.

Sosyal medyada izleyicilerin isyanı süre dursun Pınar Deniz’den sevindiren haber geldi. Son test sonucu negatif çıkan oyuncu iyileşti ve setlere geri döndü. Dolayısıyla Yargı’nın çekimlerine de son hızla başlandı. Yargı hayranlarının dizilerine kavuşmasına da günler kaldı.

İzleyicilerin Yargı’nın zorunlu molasıyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Her bölümüyle tartışmalar yaratan Yargı izleyicisi dizisini “aç kurtlar” gibi bekliyor! 11

Her bölümüyle tartışmalar yaratan Yargı izleyicisi dizisini “aç kurtlar” gibi bekliyor! 12

Her bölümüyle tartışmalar yaratan Yargı izleyicisi dizisini “aç kurtlar” gibi bekliyor! 13