Ana sayfa Sosyal Medya 5 aylık hamile olan Hande Soral çok fena aş eriyor!..

5 aylık hamile olan Hande Soral çok fena aş eriyor!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu çift Hande Soral ile İsmail Demirci geçtiğimiz günlerde hayranlarına anne ve baba olacaklarının müjdesini sosyal medya hesaplarından verdiler.

Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Ümit’ karakterini canlandıran oyuncu Hande Soral ile son olarak ‘Yalancılar ve Mumları’ adlı yapımda izleyici karşısına çıkan İsmail Demirci çifti bebeklerinin cinsiyetinin erkek olacağını da yine sosyal medyadan takipçilerine duyurdular.

Çiftin bebekleri 19 haftalık oldu. Bu güzel haberi veren Hande Soral, sosyal medyada yaptığı paylaşımda büyüyen karnının son halini takipçilerine de gösterdi.

5 aylık hamile olan Hande Soral çok fena aş eriyor!.. 9

Öte yandan hamilelik sürecinde aş erdiğini de belirten Hande Soral, instagram hesabının story bölümünden yaptığı paylaşımla takipçilerini güldürdü.

5 aylık hamile olan Hande Soral çok fena aş eriyor!.. 10

Gecenin geç saatinde yediklerinin fotoğrafını çekip paylaşan Hande Soral, ‘Doktorumu ve spor hocamı engellesem anlarlar mı? yazdığı esprili paylaşımıyla takipçilerini güldürdü.

İsmail Demirci ve Hande Soral çift, 2022’nin bahar aylarında dünyaya gelecek bebeklerini heyecanla bekliyorlar. İsmail Demirci oğlunu daha şimdiden ‘gönlünün efendisi’ ilan etti. Ünlü oyuncu, eşinin paylaşımının alyına yaptığı yorumla da hayranlarını mest etti.

5 aylık hamile olan Hande Soral çok fena aş eriyor!.. 11