Ana sayfa Dizi Haberleri Final mi, devam mı? Ayrılıklar, değişimler, Yasak Elma dizisi 6. sezon için hazırlık mı?

Final mi, devam mı? Ayrılıklar, değişimler, Yasak Elma dizisi 6. sezon için hazırlık mı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, tam 5 sezondur ekranda yer alıyor. Bir dönem reytingleriyle birinciliği kimseye kaptırmayan dizi, iniş çıkışlar yaşasa da yüksek reytingleriyle kanalın ve yapımcının yüzünü güldürmeye devam ediyor! Diziyi ilk günden beri izleyenlerin malumu olduğu üzere pek çok değişim yaşandı 5 sezon boyunca.

Başlangıçta Talat Bulut’un oynadığı Halit karakteri ile birlikte çok daha başka bir hikaye yer alıyordu ekranda. Fakat ne olduysa, Halit’in ölümünden sonra olmaya başladı! Adeta meydanı boş bulan Ender ve Yıldız’ın hikayesi yeniden yazılmaya başladı!

Özellikle Yıldız karakterinin tavrı, hareketleri, konuşmaları değişmeye başladı önce. Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız, zengin adamla evlenmek için oyun çeviren kadın olarak başladığı dizide, Halit’in de ölümüyle birlikte adeta fenomen haline geldi!

Final mi, devam mı? Ayrılıklar, değişimler, Yasak Elma dizisi 6. sezon için hazırlık mı? 9

Tabii bunda Eda Ece’nin karakteri biraz daha doğaçlama yaparak ve karikatürize ederek oynaması, bu durumun da izleyicide karşılık bulmasıyla senaristin de değişiklik yapmasını getirdi. Yıldız ile birlikte Ender, Caner, Emir, Aysel gibi pek çok karakter de dönüşmeye başladı.

Diziye yeni isimler dahil oldu ama bir sezon yer alan Erdal Özyağcılar giderken, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan ise 5. sezonda da devam etti. Kumru karakteri ile Biran Damla Yılmaz ve Doğan’ı oynayan Murat Aygen de yeni gelenler arasındaydı.

Yasak Elma dizisi, başta izleyici tarafından mantık hataları, ‘bu kadar da olmaz, saçmalamayın!’ dedirten pek çok durum için eleştiri oklarının hedefindeydi. Fakat öyle bir yere geldi ki ekranların en entrikacı ve absürt komedi dizisi olarak artık kimsenin bir mantık aramadığı ‘Yasak Elma bu her şey olur!’ dediği bir duruma dönüştü.

Final mi, devam mı? Ayrılıklar, değişimler, Yasak Elma dizisi 6. sezon için hazırlık mı? 10

İzleyici diziyi şimdi kahkahalar eşliğinde, abartılmış karakterler ve tarzlarla izlemeye devam ediyor. Aynı zamanda Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender karakteri de dizinin vazgeçilmezlerinden hala.

Med Yapım imzalı diziye Şevval Sam, yaptığı bazı röportajlarda bir dönemin unutulmaz televizyon dizilerinden Yalan Rüzgarı’na benzetiyordu. Sam, geçtiğimiz sezon sonunda dizinin 5. sezonda final yapma durumunda olduğunu ancak izleyicinin yoğun ilgisi ve ısrarı nedeniyle devam kararı alındığını söylemişti.

Görünen o ki diziye olan ilgi hala yüksek seviyede ve 6. sezonda da ekranda olması büyük bir ihtimal olarak ortada duruyor! Tıpkı Yalan Rüzgarı gibi yıllarca sürecek bir dizi olması muhtemel!

Final mi, devam mı? Ayrılıklar, değişimler, Yasak Elma dizisi 6. sezon için hazırlık mı? 11

Zaten dizideki kimi değişiklikler de senaryoya yeni bir ivme kazandırmak, hikayede bazı kişilerin gitmesi ve yenilerinin gelerek diziyi renklendirmesi için bir değişim olarak yapılıyor görünmekte.

Gelen kulis bilgilerine göre Feyza’ya hayat veren Ece Dizdar ve Arzu’yu oynayan Nihan Aypolat’ın diziye veda edecekleri de yakın zamanda ortaya çıktı.

Bu değişimlerin 6. sezonun ayak sesleri olduğu da konuşulmaya başlandı! Yasak Elma sürekli hikayesini ve oyuncularını yenileyerek yepyeni bir sezona daha hazırlanıyor anlaşılan! İzleyip göreceğiz bakalım neler olacak?