Ana sayfa Sosyal Medya Her role farklı imaj denilince akla gelen ilk isim Serkan Çayoğlu oluyor!

Her role farklı imaj denilince akla gelen ilk isim Serkan Çayoğlu oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel ikilisinin hem nikah hem de düğün törenleri tüm dünyada konuşuldu. İkilinin hayranları önce Almanya’da gerçekleşen nikah ve ortaya çıkan hoş fotoğraflarla mest oldu. Ardından ise yakınlarının katıldığı İtalya’daki düğün ile birlikte ünlü çift ilişkileri için büyük önem taşıyan bu ülkede yine mutluluk saçtı.

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel ikilisi yıllardır beklenen bu müthiş anlarla hayranlarını da adeta mest etti. Ünlü çift için artık çalışma ve kariyerlerinde yeni bir yola doğru çıkma zamanı geldi. Serkan Çayoğlu, iki sezon süren Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle izleyenleri derinden etkileyen, gerçek bir kahramanlık hikayesinin başrolünde yer aldı.

Sonrasında ise Neslihan Atagül ile kamera karşısına geçen oyuncu, Ah Belinda isimli sinema filminde Serkan karakteri ile bulundu ve yakında bu filmin de Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

Oregon isimli sinema filmi için gelen teklifi de kabul eden Serkan Çayoğlu, düğün konusunun da kapanmasının ardından yeni rolüne hazırlandı. Yasak Elma dizisinde Asuman karakteri ile büyük çıkış yapan Melisa Doğu’nun da kadrosunda yer aldığı Oregon isimli sinema filminin hikayesi 1980’li yıllarda geçecek.

Aslı İnandık ile partner olan Serkan Çayoğlu, iki sevgilinin trajikomik hikayesinin kahramanı olarak. Ümit Ünal’ın senaryosunu yazdığı filmde Nejat İşler ve Burcu Biricik gibi önemli isimlerin de konuk oyuncu olarak yer alması bekleniyor.

Her role farklı imaj denilince akla gelen ilk isim Serkan Çayoğlu oluyor! 8

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftine yapımcılardan büyük ilgi var ve üst üste teklifler yapılıyor. Bir röportajında Serkan Çayoğlu, “İkimiz de aynı anda senaryolar okuyoruz. Balayına daha sonra gideceğiz. Filmle anlaştım, döndüğüm gibi hemen filme gireceğim” diyerek hayranlarına Oregon filminin müjdesini vermişti.

Hakan karakterini canlandıracak olan oyuncunun, yeni rolü için imaj yenilediği de sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıktı. Oregon filminin çekimleri başlarken, Serkan Çayoğlu’nun yeni imajını gören hayranları bir hayli şaşırdı. Oyuncunun her rolünde farklı bir imaj ile izleyici karşısına çıkması da hayranlarının dikkatinden kaçmıyor.

Her role farklı imaj denilince akla gelen ilk isim Serkan Çayoğlu oluyor! 9

Serkan Çayoğlu hayranları ayrıca merakla yeni bir dizi projesinde yer almasını da bekliyor. Oyuncu bu konuda istekli ve filmin çekimlerinin ardından da televizyon dizisi için gelen teklifleri değerlendireceğini açıkladı. Bakalım ünlü oyuncu yeni sezonda nasıl bir diziyle ve rolle hayranlarının karşısına çıkacak? İzleyip, gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.