Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Her şey çok güzel olacak’ sözünü, Aile dizisi tersten okutacak!

‘Her şey çok güzel olacak’ sözünü, Aile dizisi tersten okutacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile dizisinde izleyiciler çok heyecanlı bir sürecin içinde. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkili bir hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları bulunuyor.

Show TV’de salı akşamları yayınlanan diziye şimdi de Musa Uzunlar, İlyas Koruzade karakteri ile katıldı. Usta oyuncunun da gelişi ile birlikte Aile dizisinin oyuncu kadrosunun tam anlamıyla Şampiyonlar Ligi gibi olduğunu söyleyebiliriz. Bir tarafta iki başrol oyuncusu, diğer tarafta usta isimlerle kurulu yan karakterler… Nur Sürer, Canan Ergüder, Nejat İşler, Levent Ülgen ve Emel Göksu gibi isimler genç oyuncuların örnek aldığı çok güçlü simalar…

Dizinin hikayesine en son katılan Musa Uzunlar da yine bu ekibin kalitesini fazlasıyla artıran bir isim. Uzunlar’ın dizide İlyas karakteri ile bundan sonra çok etkili bir noktaya ulaşacağını söylemek de yanlış olmayacaktır.

İlyas’ın Soykan ailesini karşısına aldığı görüntüler dizinin 9 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 10. yeni bölümünde izleyicilerle buluşacak. Yayınlanan fragmanda Devin karakterinin artık korkmadığını, gücü içinde hissettiğini ve Soykan ailesinin bir ferdine dönüştüğünü göreceksiniz.

'Her şey çok güzel olacak' sözünü, Aile dizisi tersten okutacak! 8

İdealleri olan, adalet duygusuyla yaşayan, hiç sevmediği insanlarla iç içe girdikten sonra onlara benzeyen bir Devin karakterini göreceksiniz.

“Her şey çok güzel olacak” diye bir slogan var ve geniş bir halk kitlesi bu sloganı çok seviyor. İşte Aile dizisinde de bu slogan Musa Uzunlar’ın gelişi ve Devin karakterinin dönüşümü ile izleyicilerin dillendirdiği bir söz oldu.

Aile dizisi için de gelecek bölümler adına “her şey çok güzel olacak” diye düşünenler çok. Tabii ki dizi bir mafyatik yapıya doğru güçlü adımlar atan, silahların susmadığı, insanların birbirlerine kötülük yaptığı, güç için verilen mücadelenin ne kadar adaletsiz, çirkin ve vahşi olduğunu da izleyeceksiniz.

'Her şey çok güzel olacak' sözünü, Aile dizisi tersten okutacak! 9

Yani “her şey çok güzel olacak” diyenler dizinin hikayesi üzerinden bunu söyleyebilir ama verilen mesajın pek de güzel olmadığı ortada. Yani halk arasında çok sevilen bu sözü tersten okumak zorunda kalacağımızı söylesek yanlış olmayacaktır.

Aile dizisinde her şey çok güzel olacak ama verilen bu mesajların ne kadar güzel olduğu da tartışılacak ve eleştirilecek bir nokta.