Ana sayfa Sosyal Medya Her şey güzel giderken Hercai dizisinde şimdi bu oldu mu!

Her şey güzel giderken Hercai dizisinde şimdi bu oldu mu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında yayınlanan Hercai dizisinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş’ten oluşan başarılı bir kadro bulunuyor.

Mia Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizide 32 bölüm geride kaldı.21 Şubat Cuma akşamı dizinin 34.bölümünü izleyeceksiniz. Sevgililer Günü için İstanbul’a gelen Miran ve Reyyan’ın mutlu anlarının ortasına Harun çıka geliyor. Miran deliriyor tabii ki, “Bizi takip ediyor” diyerek de şüphesini anlatıyor. 34. yeni bölüm yine hareketli ve izleyicileri ekran başından kaldırmayacak sahnelerle dolu olacak.

Hercai’ye yönelik bazı itirazlar da sosyal medyada kendini gösteriyor. Miran ve Reyyan’ın güzelim gecesinin bu şekilde rezil edilmesine sinirlenenler tepkilerini dile getirdi. “Bir Sevgililer Günü bu kadar mı güzel geçerdi. Ama yine sonuna bir aksiyon koymuşlar, şaşırdık mı, hayır” diyen dizi takipçileri 33. bölümün de çok güzel geçtiğini ve beğendiklerini de ifade ettiler. Ayrıca 33.bölümün twitter ortamında 250 bine yakın ileti aldığını ve Cuma akşamının gündemine damgasını vurduğunu da hatırlatalım.

21 Şubat Cuma günü yayınlanacak 34. bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Harun, yeni bölüme adeta damgasını vuracak. Harun’un bilerek yakalandığı görüşü ağırlık kazanıyor. İşte o görüntüler: