Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai 19. yeni bölümde Miran ve Reyyan’ın durumunu Sezen Aksu şarkısıyla anlattılar!

Hercai 19. yeni bölümde Miran ve Reyyan’ın durumunu Sezen Aksu şarkısıyla anlattılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde 2. sezon devam ediyor.Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 19. yeni bölümünde önemli gelişmeler izleyenleri bekliyor. 1 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı.

19. bölüm 2. fragmanında izleyicileri Sezen Aksu sürprizi bekliyor… Aksu’nun “Ben Sende Tutuklu Kaldım” isimli şarkısının fon müziği olduğu fragmanda, Reyyan ve Miran’ın durumunu da en iyi bu şarkının sözleri özetliyor.

Köprüde buluşan Reyyan ve Miran’ın duygusal konuşmasından sonra, gitmek için hamle yapan Miran’ın tutup çeken Reyyan, dudaklarından öperek aşkını gösteriyor.O anları 19.bölüm 2. fragmanından izleyebilirsiniz.

19.bölüm 1.fragmanında da önemli detaylar vardı.Miran, Reyyan’a olan güvenini kazanıyor. Birbirlerine olan aşkını ve güvenini daha da kuvvetlendirirken hırs içindeki Azize’nin Miran’ın sormuş olduğu soruya vereceği cevap bundan sonra yaşanacakların kaderini değiştirir.

Reyyan, “Bu zamana kadar başka bir şeye inanmışsan da fark etmez. Ben seni yine seveceğim. Ben seni hep seveceğim. Yanında olacağım Miran, bırakmayacağım seni” diye konuştu.